Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρώτη νίκη για τους Παίδες του Ιστορικού!

Η ομάδα Παίδων πέτυχε την πρώτη νίκη της στην 2η αγωνιστική του πανελληνίου πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον αξιόμαχο Αστέρα Καβάλας (62-5...

Η ομάδα Παίδων πέτυχε την πρώτη νίκη της στην 2η αγωνιστική του πανελληνίου πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον αξιόμαχο Αστέρα Καβάλας (62-59).

Οι « κυανέρυροι» προηγήθηκαν 60-55 στο 34', αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν μέχρι και στα 20 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη, όταν με δυο εύστοχες βολές του Κανελλόπουλου στα 20'' εξασφαλίστηκε η νίκη.

Η ομάδα της Καβάλας είχε μειώσει σε 60-59, αλλά έχασε τέσσερις ευκαιρίες, λόγω λαθών, άστοχων σουτ και βολών (0/2 ο Κατσίβελης στο 1' 09'' πριν την λήξη) και της άμυνας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, να ισοφαρίσει ή και να προηγηθεί.

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο πρώτο δεκάλεπτο και προηγήθηκε 9-17, αλλά οι παίκτες του Κώστα Μελέτη αντέδρασαν αμυντικά και μείωσαν στο ημίχρονο (31-32). Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είχε άσχημη αρχή σε τέταρτο συνεχόμενο ημίχρονο (συμπεριλαμβανομένων των δυο με τον Προμηθέα στο πρώτο παιχνίδι), καθώς ο Αστέρας προηγήθηκε 40-47 στο 26'. Η «απάντηση" του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ήταν το σερί 11-2 και το προβάδισμα δυο πόντων (51-49) στην ολοκλήρωση του 3ου δεκαλέπτου, με τρίποντο του Κωστακόπουλου.

Στην 3η αγωνιστική (24/6), η ομάδα Παίδων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα παίξει με την Κάλυμνο (19.00).

Δεν υπάρχουν σχόλια