Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βόλεϊ Αγοριών: Δημιουργία νέου τμήματος αρχαρίων

Ανακοίνωση από το τμήμα Βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. "Κατά την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 θα λειτουργήσει και πάλι τμήμα αρχαρίων. ...

Ανακοίνωση από το τμήμα Βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

"Κατά την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 θα λειτουργήσει και πάλι τμήμα αρχαρίων. Σ’ αυτό θα μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια που έχουν γεννηθεί από το έτος 2006 έως το έτος 2010. Στόχος του τμήματος είναι η ταχύρυθμη εκπαίδευση νέων αθλητών με σκοπό τη στελέχωση των αγωνιστικών μας τμημάτων. Ως προσόντα συμμετοχής θεωρούνται η καλή φυσική κατάσταση, η ευλυγισία και η σωστή αναλογία ύψους βάρους, χωρίς να απαιτείται γνώση του αθλήματος. Οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες, οπότε θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σε σχετική λίστα. Οι αθλητές που θα δηλώσουν συμμετοχή εντός του Ιουνίου 2019 και θα εγκριθούν από τον προπονητή της ομάδας, δεν θα επιβαρυνθούν με το κόστος εγγραφής, ενώ η μηνιαία οικονομική ενίσχυση που θα καταβάλουν θα ανέρχεται, κατόπιν έκπτωσης, στο ποσό των 15 ευρώ.

Κατά τον τρέχοντα μήνα οι προπονήσεις του τμήματος παίδων – εφήβων θα είναι ανοιχτές για παιδιά με εμπειρία στο άθλημα, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αθλητές που επιθυμούν να στελεχώσουν τις αγωνιστικές ομάδες παμπαίδων, παίδων ή εφήβων. Η τελική επιλογή θα γίνει από τον προπονητή της ομάδας εφήβων κο Τάσο Τοζίδη. Εξυπακούεται ότι για τη συμμετοχή αθλητών άλλων ομάδων απαιτείται η συναίνεση του σωματείου τους.

Πληροφορίες : Πρόδρομος Τσάμης – Έφορος Τμήματος 6945-415030"

Δεν υπάρχουν σχόλια