Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επίσκεψη Βασιλειάδη και Καπάταη στον Πανιώνιο (video+photos)

Στο γήπεδο του Πανιωνίου βρέθηκαν την Τρίτη 21 Μαϊου το απόγευμα ο Υφυπ. Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα...

Στο γήπεδο του Πανιωνίου βρέθηκαν την Τρίτη 21 Μαϊου το απόγευμα ο Υφυπ. Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Καπάταης. Στο γήπεδο τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ κ. Μισαηλίδης, εκ μέρους της ΠΑΕ Πανιώνιος οι κ. Ζαμάνης, Σκούρας και Μιγόπουλος, o Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Σμύρνης και μέλος του ΔΣ του Πανιωνίου Παναγιώτης Τσιάπης, ο Γ.Γραμματέας του Πανιωνίου ΓΣΣ και υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχαηλίδης, μέλη του ΔΣ του Πανιωνίου, εκπρόσωποι των ΜΜΕ κ.α.

Ο Πρόεδρος κ. Μισαηλίδης, καλωσόρισε τους 2 άνδρες και τους ευχαρίστησε για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν στον Πανιώνιο. Οι κ. Βασιλειάδης και Καπάταης στην ομιλία τους αναφέρθηκαν στα πρόσφατα έργα που πρόκειται να γίνουν στο γήπεδο και αφορούν τη στεγανοποίηση των κερκίδων και τον υβριδικό χλοοτάπητα και δέχθηκαν κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτά.

Δείτε όσα είπαν στο βίντεο


Μετά την ομιλία οι κ. Βασιλειάδης και Καπάταης επισκέφθηκαν το Μουσείο και την Αίθουσα Τροπαίων του συλλόγου, όπου οι κ. Μισαηλίδης και Ζαμάνης τους πρόσφεραν το βιβλίο «Πανιώνιος 1890 Μνήμες» του Βαγγέλη Χατζατουριάν, το οποίο ο Υφυπουργός Αθλητισμού χαρακτήρισε «αριστούργημα και εξαιρετικής ιστορικής σημασίας».






Πηγή: epikaira.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια