Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ανάρτηση του Καπάταη για τον Πανιώνιο (photo)

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook προχώρησε ο Χρήστος Καπάταης, σχετικά με την παρουσία του στον Πανιώνιο και τα έργα βελτίωσ...

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook προχώρησε ο Χρήστος Καπάταης, σχετικά με την παρουσία του στον Πανιώνιο και τα έργα βελτίωσης της Περιφέρεια Αττικής στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών:

Η Περιφέρεια Αττικής δίπλα στον Πανιώνιο για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του συλλόγου.

Στο πλαίσιο των επικείμενων έργων αναβάθμισης του σταδίου της Νέας Σμύρνης από την Περιφέρεια Αττικής και από το Υπουργείο Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην οποία παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος Γιώργος Βασιλειάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μιχαηλίδης Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιώνιου κ. Μισαηλίδης ο κ.Ζαμάνης, ο κ. Σκούρας, ο κ. Μιγόπουλος .

Σημειώνεται ότι το έργο αναβάθμισης αφορά στην τοποθέτηση υβριδικού χλοοτάπητα, σύγχρονης τεχνολογίας, ο οποίος επιτρέπει την συνεχή χρήση του γηπέδου, χωρίς να υφίσταται φθορές και καταπονήσεις.

Είναι αξιοσημείωτο πως το συγκεκριμένο σύστημα χρησιμοποιείται σε κορυφαία στάδια της Ευρώπης και πλέον θα το διαθέτει και αυτό της Νέας Σμύρνης.

Ο αντιπεριφερειάρχης νοτίου τομέα Αττικής, Χρήστος Καπάταης δήλωσε σχετικά: «Σήμερα επιβεβαιώνουμε για ακόμη μια φορά την αγαστή συμπόρευση της Περιφέρειας Αττικής με το ιστορικό σωματείο του Πανιώνιου και προχωράμε στην υλοποίηση ιδιαίτερα σημαντικών έργων για το στάδιο της Νέας Σμύρνης. Για εμάς η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής μας είναι πρώτιστης σημασίας ζήτημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια