Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σταυρόπουλος στα panionianea.gr: «Αγαπάω και σέβομαι τον Πανιώνιο»

Για την φετινή σεζόν τόσο της ομάδας, όσο και του ίδιου μίλησε ο Δημήτρης Σταύροπουλος στα panionianea.gr Επίσης αναφέρθηκε στην αγάπη ...

Για την φετινή σεζόν τόσο της ομάδας, όσο και του ίδιου μίλησε ο Δημήτρης Σταύροπουλος στα panionianea.gr

Επίσης αναφέρθηκε στην αγάπη του για τον Πανιώνιο, ενώ τόνισε πως ο σύλλογος έχει βαριά φανέλα και ο κάθε παίκτης μπορεί να δείξει τι αξίσεις.

Παράλληλα, μίλησε και για την επόμενη χρονιά, στην οποία όλα δείχνουν πως ο Ιστορικός δεν θα εξασφαλίσει την αδειοδοτηση και έτσι θα έχει να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες.

Αναλυτικά όσα είπε ο κεντρικός αμυντικός, μετά το φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα Λάρισας.

-Για τη φετινή σεζόν: 
«Κρίνεται επιτυχημένη η χρονιά για εμάς και βάσει της έκτης θέσης που τερματίσαμε. Είναι μία πολύ καλή χρονιά. Λίγο έλειψε να πάμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου και να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στον τελικό. Παλέψαμε όλα τα ματς. Ευχαριστημένοι είμαστε όλοι και κοιτάμε του χρόνου να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για κάτι καλύτερο».

-Για το ποιο μπορεί να είναι το...«καλύτερο» σε μία χρονιά -που όπως φαίνεται- χωρίς άδεια: 
«Αν όντως η ομάδα δεν πάρει άδεια και ξεκινήσει με μείον έξι, θα πρέπει αρχικά να κάνουμε μία πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Αρχικός στόχος θα είναι να σβήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την ποινή. Το καλύτερο θα φανεί στην πορεία ποιο μπορεί να είναι. Περιορισμό στις μεταγραφές θα έχουμε, εύκολο δεν θα είναι. Ο κορμός, πάντως, υπάρχει. Εμπειροι παίκτες υπάρχουν, αλλά και πάλι θα μιλάμε για μία νέα σεζόν».

-Για τη φετινή σεζόν για εκείνον: 
«Πιο γεμάτη σεζόν από πέρυσι και καλύτερα. Στόχος είναι να βελτιώνομαι κάθε χρονιά. Από εκεί και πέρα, μπορώ να αντεπεξέλθω ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Θα δουλέψω ώστε να εξελιχθώ περαιτέρω».

-Για το πώς νιώθει που παίζει στην ομάδα που είναι από μικρός: 
«Νιώθω τιμή και σεβασμό γι' αυτή την ομάδα, μόνο και μόνο που παλεύω σε κάθε αγώνα για εκείνη. Το πόσο παλεύω στα ματς δείχνει το πόσο την αγαπάω και την εκτιμώ. Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος ανέκαθεν είχε το όνομα να βγάζει παίκτες. Η φανέλα είναι βαριά, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως ο καθένας μπορεί να δείξει τι αξίζει. Και εάν αξίζει θα φτάσει πολύ ψηλά».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια