Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οικονομίδης στα panionianea.gr: «Όνειρο μου να παίξω στον Πανιώνιο»

Ο Γιάννης Οικονομίδης στα panionianea.gr . Τον απολογισμό της φετινής σεζόν για τον Πανιώνιο έκανε ο Γιάννης Οικονομίδης, μιλώντας στα...

Ο Γιάννης Οικονομίδης στα panionianea.gr.

Τον απολογισμό της φετινής σεζόν για τον Πανιώνιο έκανε ο Γιάννης Οικονομίδης, μιλώντας στα panionianea.gr, μετά το τέλος του εντός έδρας φιλικού αγώνα του Ιστορικού με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο ταλαντούχος μέσος αναφέρθηκε επίσης στην δική του καλή χρονιά, τόνισε πως στόχος του είναι να καθιερωθεί στην Ιστορικό, ενώ χαρακτήρισε ακόμη πιο δύσκολη την σεζόν που ακολουθεί για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για την φετινή σεζόν:
«Από την αρχή ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για την ομάδα. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα, είχαμε την αλλαγή προπονητή, είχαμε δυσκολίες, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Η έκτη θέση είναι μια καλή θέση, όλα τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ».

-Για την χρονιά του ίδιου:
«Για μένα, πάρα τα όποια προβλήματα της ομάδας, ήταν μία πολύ καλή σεζόν. Πήρα συμμετοχές, βοήθησα την ομάδα όσο μπορούσα. Όταν είχα έρθει στην ομάδα ήταν όνειρο για μένα να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου. Πλέον θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο».

-Για τις δικές του βλέψεις:
«Το μοναδικό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να καθιερωθώ στον Πανιώνιο, την επόμενη χρονιά να παίξω ακομα περισσότερο. Θα δουλέψω και θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο».

-Για την επόμενη σεζόν που αναμένεται πολύ δύσκολη για την ομάδα:
«Η επόμενη σεζόν θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Να δούμε και το θέμα της αδειοδότησης και το αν θα υπάρξει αφαιρεση βαθμών. Έχουμε έναν βασικό κορμό, θα υπάρξουν και νέα πρόσωπα και θα πρεπει όλοι να είμαστε μια οικογένεια και από την πρώτη έως την τελευταία μέρα να προσπαθούμε οσο γίνεται».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια