Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χαίρε κόμπλεξ αμέτρητο...

Γράφει ο «Παν-Αιώνιος»... Ο Πανιώνιος δίνει τον τελευταίο του αγώνα για φέτος στην Τρίπολη και οι... κομπλεξικοί με τον Ιστορικό βγήκα...

Γράφει ο «Παν-Αιώνιος»...

Ο Πανιώνιος δίνει τον τελευταίο του αγώνα για φέτος στην Τρίπολη και οι... κομπλεξικοί με τον Ιστορικό βγήκαν ξανά στην επιφάνεια!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τον αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ως γνωστών οι κυανέρυθροι βαθμολογικά ήταν αδιάφοροι και ο ΠΑΣ ήθελε μόνο τη νίκη για την παραμονή του στην κατηγορία. Οι στοιχηματικές αποδόσεις έδιναν ως μεγάλο φαβορί τους Ηπειρώτες και κάποια... γνωστά ΜΜΕ ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγαν πως ο αδιάφορος Πανιώνιος δεν θα σταθεί εμπόδιο στην μεγάλη ανάγκη των Ιωαννίνων για τη νίκη. Το αποτέλεσμα; Γνωστό. Νίκη του Ιστορικού κόντρα σε όλη την φημολογία που είχε ξεσπάσει. Την στιγμή που η ΑΕΚ ηττήθηκε στην έδρα της από την ΑΕΛ που όπως και ο ΠΑΣ ήθελε τη νίκη για την παραμονή του. Μία αγωνιστική νωρίτερα και ο ΟΦΗ που και αυτός ήθελε απαραιτήτως το "διπλό" στο ΟΑΚΑ για την σωτηρία του επικράτησε με 1-3 του ΠΑΟ.

Ο Πανιώνιος ήταν η μόνη ομάδα που στάθηκε στο ύψος του, σεβάστηκε την ιστορία του και έπαιξε στα ίσια για τη νίκη, παρά την βαθμολογική του αδιαφορία, τόσο στην Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό (που έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή) όσο και στη Νέα Σμύρνη με τον ΠΑΣ.

Τώρα, ο Ιστορικός παίζει με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο φινάλε της φετινής σεζόν. Ξανά ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει μία ομάδα που βλέπει τη νίκη ως μονόδρομο για να "σφραγίσει" την παραμονή της. Έτσι, για μία ακόμα φορά οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν αποδόσεις με βάση την ανάγκη για νίκη του Αστέρα και την... μη βαθμολογική ανάγκη του Πανιωνίου. Αυτό είδαν, λοιπόν, ξανά οι γνωστοί... κομπλεξικοί με τον Πανιώνιο και άρχισαν ξανά τα γνωστά του άρθρα του τύπου ότι "στον Πανιώνιο σκέφτονται τις διακοπές" και "θα παίξει απλά για να παίξει". Μάλιστα, αναφέρουν χαρακτηριστικά πως "κάτι παραπάνω θα ξέρουν, όμως, όσοι εβγαλαν τις αποδόσεις".  Δεν μας εξηγούν όμως αν εννοούν τους ίδιους με εκείνους που είχαν βγάλει τις αποδόσεις και στο ματς του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ, που όποιος τις έβλεπε θα νόμιζε ότι ο Πανιώνιος παίζει με την Μπαρτσελόνα!

Δεν ξέρω αν η ομάδα θα καταφέρει να νικήσει στην Τρίπολη, ξέρω όμως ότι ΞΑΝΑ θα παίξει για την φανέλα της, για την ιστορία της και θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Οι γνωστοί... κομπλεξικοί ας κοιτάξουν καλύτερα προς άλλες κατευθύνσεις για το ποιες ομάδες παίζουν ή δεν παίζουν στα ίσια όταν δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο και να αφήσουν τον Πανιώνιο στην ησυχία του.. Έχει βαρεθεί να κλείνει στόματα!

«Παν-Αιώνιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια