Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Δεν θα κινδυνέψει ο Πανιώνιος!»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Χρήστος Δάρας για την επόμενη σεζόν,  παρά το γεγονός πως ο Πανιώνιος θα μπει στο νέο πρωτάθλημα με το -6, λόγω...

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Χρήστος Δάρας για την επόμενη σεζόν,  παρά το γεγονός πως ο Πανιώνιος θα μπει στο νέο πρωτάθλημα με το -6, λόγω της μη αδειοδότησης.

"Ο Πανιώνιος έχει DNA επτάψυχης ομάδας. Δεν θα κινδυνέψει. Φέτος είχαμε κάποια κακά αποτελέσματα, βάλαμε μυαλό και του χρόνου δε θα τα επαναλάβουμε, οπότε και οι -6 βαθμοί θα υπερκαλυφθούν εύκολα", τόνισε σχετικά στο novasports και συνέχισε αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με τον Άκη Μάντζιο.

 "Όταν ένας προπονητής με όλα τα προβλήματα που είχαμε πέρσι φέρνει την ομάδα στην έκτη θέση, υπερκαλύπτοντας όλες τις ομάδες που δεν είχαν προβλήματα, δε γινόταν να μην τον ανανεώσουμε. Μην ξεχνάτε ότι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είμαστε μέσα στις έξι πρώτες θέσεις."

Τέλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε και για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη Nova:

"Η κολόνια κρατάει χρόνια και όταν μια κολόνια κρατάει χρόνια και είσαι ευχαριστημένος από αυτή δεν την αλλάζεις. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από τη  Nova αλλά και η Nova είναι ευχαριστημένη από την παρουσία μας στη Superleague. Άλλωστε η κολόνια είναι πετυχημένη και γι' αυτόν που τη φοράει και γι' αυτόν που την μυρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια