Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φινάλε με ήττα, αλλά και νέο... αίμα για τον Πανιώνο!

Την ήττα με 90-110 από τον Χολαργό, στο "Σοφία Μπεφόν" γνώρισε ο πολύ νεανικός Πανιώνιος, για την τελευταία αγωνιστικής της Bas...

Την ήττα με 90-110 από τον Χολαργό, στο "Σοφία Μπεφόν" γνώρισε ο πολύ νεανικός Πανιώνιος, για την τελευταία αγωνιστικής της Basket League.

Οι κυανέρυθροι αγωνίστηκαν με ένα κάρο απουσίες βασικών τους παικτών, καθώς εκτός ήταν για λόγους υγείας οι Χάμιλτον, Όστιν και οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας Μπέρι, Χάρις, οι οποίοι δεν έπαιξαν για οικονομικούς λόγους. Επίσης, δεν βρέθηκε στον πάγκο ο coach Φραγκιάς, λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας που ένιωσε λίγη ώρα πριν το τζάμπολ του αγώνα.

Έτσι, οι νεαροί, ταλαντούχοι παίκτες του Πανιωνίου πήραν φανέλα... βασικού, δείχνοντας κατά διαστήματα δείγματα από το πλούσιο ταλέντο τους, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως από τους Αμερικανούς έπαιξαν μόνο οι Ντόρσεϊ και ΜακΚι.

Καμαριανός, Χουγκάζ, Δίπλαρος και Καμπερίδης ήταν οι παίκτες που κατέγραψαν πολύ χόνο συμμετοχής, ενώ απο κοντά ακολούθησαν και οι Δημητρακόπουλος, Καραμαλέγκος, Ρουμελιωτης.

Ανταγωνιστικός ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο παρά τις πολλές και βασικές του απουσίες. Οι ‘’κυανέρυθροι’’ κοίταξαν στα μάτια την ομάδα του Χολαργού και κράτησαν κλειστό το σκορ, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 31-33.

Σε ανάλογο ρυθμό εξελίχθηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Ιστορικό να κρατιέται πολύ καλά στο ματς και του νεαρούς παίκτες να παίζουν πολύ καλό μπάσκετ. Το σκορ ήταν στο καλάθι σχεδόν σε όλη την διάρκεια της περιόδου, με τον Πανιώνιο να φτάνει και στο +5 ένα λεπτό πριν το τέλος. Ο Χολαργός μείωσε με αποτέλεσμα να πάνε οι δύο ομάδες με σκορ 51-50 στα αποδυτήρια

Στην τρίτη περίοδο ο Χολαργός, έχοντας και την εμπειρία και το γεμάτο ρόστερ, υπέβαλε τον ρυθμό τους, με τους μικρούς του Πανιωνίου πάντως να προσπαθούν και να μην εκγαταλείπουν το ματς. Σκορ δεκαλέπτου 73-79.

Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους νέους του Πανιωνίου όπως είναι λογικό να εμφανιζουν σημάδια κόπωσης. Τελικό σκορ το 90-110 για τον Χολαργό.

Στο φινάλε του αγώνα ο κόσμος του Ιστορικού χειροκρότησε θερμά την ομάδα και ειδικά το νέο αίμα!

Δεκάλεπτα 31-33, 51-50, 73-79, 90-110

Πανιώνιος (Κουτσοκέρας): Παπαντωνίου 22(3), Καμαριανός 11, Δίπλαρος 15(2), Dorsey 12, Καμπερίδης 9(3), Καραμαλέγκος 2, Δημητρακόπουλος 2, Ρουμελιώτης 2, Χουγκάζ 8(1), McKee 7(1)

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια