Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μάντζιος: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, ευχαριστώ διοικηση και κόσμο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους παίκτες τουο Ακης Μάντζιος, μετά την αναμέτρηση της Τρίπολης. Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, είπ...

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους παίκτες τουο Ακης Μάντζιος, μετά την αναμέτρηση της Τρίπολης.

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Νομίζω ότι είναι μεγάλο επίτευγμα η έκτη θέση που τερματίσαμε φέτος στο πρωτάθλημα. Εν μέσω μιας δύσκολης και περίεργης χρονιάς για τον Πανιώνιο, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Θεωρώ ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια αυτό το πεντάμηνο που είμαστε μαζί. Βάλαμε τον Πανιώνιο πάνω απ’ όλους και νομίζω ότι τελειώνοντας έτσι η χρονιά, με αυτό το παιχνίδι σήμερα, καταφέραμε να τερματίσουμε στην έκτη θέση και πραγματικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Θέλω να τους ευχαριστήσω και δημόσια. Να ευχαριστήσω τη διοίκηση η οποία ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε σε ότι πρόβλημα κι αν είχαμε. Να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας, ο οποίος όλο αυτό το πεντάμηνο μας βοήθησε και σε δύσκολες στιγμές και ήταν δίπλα μας. Από εκεί και πέρα συγχαρητήρια στον Αστέρα για τη νίκη και πλέον ο Πανιώνιος θα πρέπει να προετοιμαστεί για την επόμενη ημέρα, η οποία λογικά απ΄ ότι δείχνουν τα πράγματα θα είναι μια δύσκολη χρονιά αν η ομάδα δεν καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια