Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι αντιδράσεις του κόσμου και ο φάκελος στον εισαγγελέα...

Μετά το τέλος του μπασκετικού αγώνα του Πανιωνίου με τον Χολαργό τα social media πήραν... φωτιά από αρκετό κόσμο του Ιστορικού να τα &qu...

Μετά το τέλος του μπασκετικού αγώνα του Πανιωνίου με τον Χολαργό τα social media πήραν... φωτιά από αρκετό κόσμο του Ιστορικού να τα "χώνει" στην ΚΑΕ, με αφορμή την εικόνα της ομάδας και τα όσα γνωστά έγιναν με τους Μπέρι, Χάρις και Φραγκιά.

Στον εν λόγω αγώνα του "Σοφία Μπεφόν" οι στοιχηματικές αποδόσεις του διπλού δεν ξεπερνούσαν το 1,10 και το χάντικαπ ήταν συνεχώς στους 15 πόντους, ακόμα και όταν οι κυανέρυθροι στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ.

Αυτό, σε συνδυασμό με την πεσμένη σε απόδοση εμφάνιση του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο και το τελικό +20 του Χολαργού πυροδότησε τις αντιδράσεις από τον κυανέρυθρο κόσμο, με τα μηνύματα και τα σχόλια στα social media να είναι ιδιαιτέρως καυστικά, δείχνοντας την απογοήτευση του για τα γενικότερα γεγονότα που γίνονται στον μπασκετικό Πανιώνιο τα τελευταία δύο χρόνια.

Με αφορμή, λοιπόν, όσων έγιναν σχετικά με το στοιχηματικό κομμάτι και με βάση όλα τα δεδομένα, δημοσιεύματα της Παρασκευής (10/5) θέλουν τους ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ να έχουν θορυβηθεί και φέρεται να υπήρξε εντολή να συγκεντρωθούν σχετικά στοιχεία, ώστε να σταλθούν στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Αυτός είναι που θα διερευνήσει αν υπήρξε κάποιο ουσιαστικό ζήτημα σε στοιχηματικό επίπεδο και εν συνεχεία θα φανεί το αποτέλεσμα της διαδικασίας.

Για να δούμε λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια