Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαραμαντάς: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας»

Διαβάστε όσα είπε ο αριστερός μπακ του Ιστορικού, Γιώργος Σαραμαντάς, μετά το τέλος του αγώνα της Τρίπολης, στην κάμερα του συνδρομιτικού...

Διαβάστε όσα είπε ο αριστερός μπακ του Ιστορικού, Γιώργος Σαραμαντάς, μετά το τέλος του αγώνα της Τρίπολης, στην κάμερα του συνδρομιτικού καναλιού.

Για το τέλος της σεζόν και την 6η θέση: "Καταφέραμε να τερματίσουμε στην 6η θέση με νέους Έλληνες παίκτες και κάποιους νέους ξένους. Δόξα τω Θεώ στο τέλος καταφέραμε να τερματίσουμε σε μία καλή θέση και του χρόνου θα προσπαθήσουμε να πάμε ακόμα καλύτερα".

Για την περίεργη φετινή σεζόν της ομάδας: "Είχαμε πολλές διακυμάνσεις, αρκετά σκαπανεβάσματα στην απόδοση μας. Είναι γνωστό πως στον Πανιώνιο το κλίμα είναι πολύ καλό, έτσι δουλέψαμε όπως έπρεπε, βγάλαμε αντίδραση και δείξαμε καλύτερη εικόνα στο τέλος".

Για το γεγονός πως κάποια στιγμή φέτος υπήρξαν και παράπονα από τον κόσμο: "Εντάξει, λύνονται αυτά. Κάποιες φορές αντιδράει και ο κόσμος, θέλει νίκες, θέλει καλύτερο θέαμα. Τον ευχαριστούμε πολύ που για ακόμη μία φορά μας ακολούθησαν και μας χειροκρότησαν".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια