Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με πολλές απουσίες στην Τρίπολη

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε το Σαββατο η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδι της...

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε το Σαββατο η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Ακης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Μαλέρμπ, Νίκας, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Κούρντι, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Ντομίνγκες, Μίκο, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Τσιλούλης, Σίντι Αλί, Καμαρά, Μασούρας, Αρτσε, Μπουμάλ.

Εκτός αποστολής έμειναν: Ο Μανιάτης που έχει διάστρεμμα, ο Σπιριντόνοβιτς ο οποίος υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στην προπόνηση της Παρασκευής και υποβλήθηκε σε εξετάσεις και ο Μαξίμοβιτς που βρίσκεται στην πατρίδα του στο πλευρό της ετοιμόγεννης συζύγου του.

Επίσης, εκτός είναι οι τιμωρημένοι Σταυρόπουλος, Ντουρμισάι, ο ανέτοιμος Κότνικ και οι Μπανανά, Μανοΐλοβιτς που δεν υπολογίζονται.

Αντίθετα, Κουρντι και Καμαρά επέστρεψαν μετά από καιρό στην αποστολή της όμαδας, κάτι που είχατε διαβάσει στα panionianea.gr από τις προηγούμενες ημέρες ότι θα γινόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια