Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ώρα τελικών για τους Παίδες του Πανιωνίου

Η ώρα των τελικών έφτασε για την ομάδα Παίδων του Πανιωνίου που θα υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην ΕΣΚΑΝΑ που κατέκτησε π...

Η ώρα των τελικών έφτασε για την ομάδα Παίδων του Πανιωνίου που θα υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην ΕΣΚΑΝΑ που κατέκτησε πέρυσι και θέλει, ταυτόχρονα, να ανανεώσει την παρουσία της στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας», την Τετάρτη (8/5, 20.30) και διαθέτοντας το πλεονέκτημα έδρας, οι «κυανέρυθροι» Παίδες, θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, όπως συνέβη και πέρυσι στο ζευγάρι των τελικών, αλλά με την διαφορά ότι ο Πανιώνιος είχε μειονέκτημα έδρας και στο τρίτο παιχνίδι, νίκησε στην αντίπαλη έδρα του ΣΕΦ, κατακτώντας τον τίτλο.

Η ομάδα Παίδων του Πανιωνίου έφτασε στους τελικούς, με απολογισμό 23 νικών και μίας ήττας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ είναι αήττητη σε 4 παιχνίδια των πλει οφ. Η προετοιμασία των παικτών από τον Κώστα Μελέτη, συμπεριελάμβανε τρία φιλικά παιχνίδια και προπονήσεις σε διάστημα 18 ημερών, ώστε να υπάρχει υψηλή ετοιμότητα της και εγρήγορση.

Η μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση φιλάθλων στο κλειστό «Ανδρέα Βαρίκας» και το χειροκρότημα τους, θα αποτελέσουν την καλύτερη επιβράβευση για την πορεία της ομάδας Παίδων μέχρι τους τελικούς, καθώς και την δυνατότερη συμπαράσταση για την νέα κατάκτηση του τίτλου που θα προστεθεί στην ένδοξη ιστορία της ακαδημίας μπάσκετ του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια