Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εν αναμονή για Ντουρμισάι και Μανιάτη - Μπουμάλ

Ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη στον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι έχουν ήδη "τρέξει" τις μεταγραφ...

Ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη στον Πανιώνιο.

Οι κυανέρυθροι έχουν ήδη "τρέξει" τις μεταγραφικές τους κινήσεις με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από Football League και Γ' Εθνική, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται και στο θέμα των ανανεώσεων.

Τα συμβόλαια των Μανιάτη, Μπουμάλ και Παπαγεωργίου φτάνουν στο τέλος τους και ως γνωστόν ο Πανιώνιος μπορεί να ανανεώσει με τους δύο από τους τρεις εν λόγω ποδοσφαιριστές, λόγω της μη αδειοδότησης.

Προτεραιότητα αποτελούν οι δύο πρώτοι, με τους οποίους ακόμα πάντως δεν έχουν γίνει νέες συζητήσεις, κάτι πάντως που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα, ώστε να ξεκαθαρίσει αν ένας εκ των δύο ή και οι δύο παραμείνουν στην ομάδα. Οι περιπτώσεις τους πάντως μόνο εύκολες δεν χαρακτηρίζονται και είναι πολύ πιθανό να "τραβήξει" αρκετά το θέμα τους.

Από εκεί και πέρα, ένα ακόμα θέμα που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αυτό του Ντουρμισάι. Έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί πολλά για τον 22χρονο επιθετικό και τον Ολυμπιακό, όμως τόσο από την πλευρά του Πανιωνίου όσο και από αυτή των Πειραιωτών δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Μένει να φανεί λοιπόν ποιο θα είναι το μέλλον του ποδοσφαιριστή και αν θα τον δούμε και τη νέα σεζόν με τα κυανέρυθρα ή όχι.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια