Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

…και ξανά προς τη δόξα τραβά!

Γράφει ο Λουζιτανός... Αν κάποιος μας έλεγε ότι ο φετινός Πανιώνιος θα τερμάτιζε 6ος, στη χειρότερη ίσως αγωνιστικά και διοικητικά σ...

Γράφει ο Λουζιτανός...

Αν κάποιος μας έλεγε ότι ο φετινός Πανιώνιος θα τερμάτιζε 6ος, στη χειρότερη ίσως αγωνιστικά και διοικητικά σεζόν του τα τελευταία χρόνια θα τον λέγαμε τρελό.

Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από πολλούς παράγοντες. Λάθος επιλογές της διοίκησης που άλλαξε την πετυχημένη πολιτική των προηγούμενων ετών σε μια πιο μανατζερική εικόνα (μας θύμισε λίγο εποχές Κιντή). Κατ’ επέκταση λάθος πολιτική του Ανιγκό, που υπό αυτό το πλαίσιο προσπάθησε να κάνει τον Πανιώνιο Λεβαδειακό. Λάθος διαχείριση εσωτερικών προβλημάτων (βλ. Κότνικ, Σπυριντόνοβιτς, Κεϊτά).

Ταυτόχρονα περαιτέρω εσωστρέφεια λόγω της συνειδητοποίησης από μεγάλη μερίδα των οπαδών κάποιων ανεπιθύμητων και αταίριαστων με την Ιστορία της ομάδας δεσμών της διοίκησης και τον αποφάσεων που τόνιζαν το ερυθρό έναντι του κυανού στην ομάδα, που καθιέρωναν παίκτες στην 11άδα με μπιγετάκια (Μπανανά, Μανθάτης, κ.ά), ο Κεϊτά να κάνει αποθεραπεία κατά δήλωσή του με τον κατά δήλωσή του μελλοντικό συμπαίκτη του Χριστοδουλόπουλο (;;;), παραίτηση του Ζαμάνη σε κάποιο σημείο της σεζόν, ταπεινωτικές ήττες από ΑΕΛ και Παναιτωλικό…

Μέσα σε όλα, χάσαμε και τον 1ο σκόρερ μας Μασούρα – ουσιαστικά πάλι για ψίχουλα, καθότι πέρα του ισχνού οικονομικού οφέλους, δεν υπήρξε άλλο αντάλλαγμα, ειδικά σε μόνιμη βάση (ο έταιρος Μασούρας ήρθε δανεικός)…

Θα μπορούσαμε να εξιστορούμε και άλλα γεγονότα της σεζόν που πέρασε – να φύγει και να μην ξανάρθει – αλλά σε αυτή την ομάδα έχουμε μάθει να ζούμε με τις αναγεννήσεις και τις νέες αρχές.
Και πλέον είμαστε σε μία ακόμη φάση αναγέννησης. Τραβάμε ξανά προς τη δόξα, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ξεκινώντας από το μηδέν (ίσως και το -6 αυτή τη φορά…

Ελπίζοντας ότι τα παθήματα έγιναν μαθήματα, διαφαίνεται και λόγω της οικονομικής ανάγκης και του θέματος της αδειοδότησης, πως η κατεύθυνση σχεδιασμού της ομάδας κινείται στα γνώριμα και αποδεκτά πλαίσια από την κύρια μερίδα των Πανιώνιων. Έλληνες και ιδίως νέοι παίκτες θα κληθούν να στηρίξουν αγωνιστικά το βάρος της φανέλας του Ιστορικού τη νέα σεζόν. Και αυτό μόνο αισιοδοξία μπορεί να φέρνει!

Δεν έχει παγιωθεί ακόμη τελικά αν η ομάδα θα ξεκινήσει με το -6, το οποίο θα κάνει το έργο της δυσκολότερο σε ένα πρωτάθλημα λιγότερων ομάδων, με ελάχιστα περιθώρια απωλειών βαθμών εκτός προγράμματος… Όπως όμως και να έχει, εμείς οι Πανιώνιοι το βασικό που επιζητούμε από την ομάδα, είναι να μας εκφράζει. Όχι πρωταθλήματα και νίκη πάσει θυσία και με κάθε «εξυγιαντικό» μέσο, αλλά καλή αγωνιστική εικόνα και κυρίως καθαρό κούτελο.
Αυτά τα τόσο απλά, μα και τόσο δύσκολα θέλουμε να δούμε και θα είμαστε και πάλι εκεί τέλη Αυγούστου, όχι για τα πρωταθλήματα, όχι για τα λεφτά, αλλά για τη δόξα, το όνομα και την ιδέα του Πανιωνίου!

ΥΓ: Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε και στο θαύμα αναγέννησης της ομάδας μπάσκετ, που έφερε άνετα φέτος την παραμονή. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν απέναντι σε δυσκολίες και απέναντι στο χρόνο και έφεραν αυτό το αποτέλεσμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια