Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φινάλε με ήττα και 6η θέση για τον Ιστορικό!

Την εκτός έδρας ήττα με 3-0 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Αστέρα Τρίπολη, για την τελευταία αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λιγκ. Στην 6η θέ...

Την εκτός έδρας ήττα με 3-0 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Αστέρα Τρίπολη, για την τελευταία αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λιγκ. Στην 6η θέση ο Ιστορικός.

Οι κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν τελικές ενέργειες, όμως έπεσαν πάνω στον σωστά τοποθετημένο Παπαδόπουλο. Κόντρα στην ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι σκόραραν, με αυτογκόλ του άτυχου (στην φάση) Παπαγεωργίου. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Μάντζιου ανέβασαν τις γραμμές του και από δύο αντεπιθέσεις των Αρκάδων δέχτηκαν ισάριθμα τέρματα. Αρχικά μετά από πέναλτι που υπέπεσε ο Μαλέρμπ ο Ιγκλέσιας έκανε το 2-0 και στα τελευταία λεπτά ο Καλτσάς από θέση τετ α τετ έγραψε το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Μάντζιου κατέβαλε προσπάθεια, όμως έχοντας πολλές ελλείψεις βασικών του παικτών, αλλά κάνοντας και επιπόλαια λάθη, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς.

Ο Ιστορικός, παρά την ήττα του, τερμάτισε στην τιμητική 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μία θέση πίσω δηλαδή από αυτές που οδηγούν στην Ευρώπη.

Να σημειωθεί πως περισσότεροι από150 οπαδοί του Πανιωνίου έδωσαν βροντερό "παρών" στο γήπεδο της Τρίπολης, δημιουργώντας ατμόσφαιρα... Νέας Σμύρνης. Μάλιστα, στο κυανέρυθρο πέταλο παρόντες ήταν και 20 φίλοι της Κρίσταλ Πάλας, οι οποίοι ως γνωστόν διατηρούν άψογες σχέσεις με τους Πάνθηρες!

Πολύ όμορφη -όπως συνηθίζεται άλλωστε- η εικόνα στο τέλος του αγώνα όπου παίκτες και κόσμος φώναξε το "όλοι στο Ναό"!

Το παιχνίδι
Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να βρει το γρήγορο γκολ, ώστε να προηγηθεί στο σκορ.

Μπουμάλ, Τσιλούλης και Κόρμπος είχαν καλές επιθετικές ενέργειες, όμως ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε και τα τρία σουτ των κυανέρυθρων. Το πρώτο έγινε στο 5', το δεύτερο στο 9' και το τρίτο στο 13ο λεπτό.

Οι κυανέρυθροι συνέχισαν επιθετικά και στο 17ο λεπτό ήρθε και η τέταρτη επιθετική ενέργεια, με το μακρινό σουτ του Μανθάτη να έχει την ίδια κατάληξη με τα προηγούμενα σουτ των συμπαικτών του.

Η πρώτη ουσιαστική απειλή από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 24', όταν ο Μαλέρμπ έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε το σουτ του Καλτσά. Στην συνέχεια της φάσης όμως ο Αστέρας, μετά την εκτέλεση του κόρνερ, κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Η άμυνα του Πανιωνίου δεν μπόρεσε να διώξει και η μπάλα αφού πέρασε από πολλούς παίκτες ουσιαστικά χτύπησε στο πόδι του Παπαγεωργίου και κατέληξε στα δίχτυα. Στάθηκε τυχερός ο Αστέρας σε αυτή τη φάση και άτυχος ο Πανιώνιος και ο έμπειρος μπακ.

Με το ξεκίνημα της "επανάληψης" ο Πανιώνιος απείλησε με τον Μπουμάλ. Ο παίκτης του Ιστορικού έκανε ωραία ενέργεια, σούταρε και με δύναμη έξω από την περιοχή, όμως ξανά ο Παπαδόπουλος ήταν στην θέση του και είπε "όχι".

Ο Αστέρας "απάντησε" στο 51', με τον Μαλέρμπ όμως να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ την δύσκολη κεφαλιά του Ιγκλέσιας.

Έξι λεπτά αργότερα ξανά ο Μπουμάλ προσπάθησε να απειλήσει με σουτ έξω από την περιοχή, όμως αυτή τη φορά όμως το σουτ ήταν κακό και πέρασε πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

Στο 59' ο Αστέρας -όπως και στο πρώτο ημίχρονο- κατάφερε να πετύχει γκολ, κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο Μαλέρμπ έκανε κακή εκτίμηση στην έξοδο του, "γκρέμισε" τον Καλτσά και υπέπεσε σε πέναλτι. Από τα έντεκα βήματα σκόραρε ο Ιγκλέσιας και έκανε το 2-0.

Οι κυανέρυθροι ανέβασαν τις γραμμές τους στη συνέχεια, όμως ο Αστέρας το εκμεταλλεύτηκε αυτό στο 83', με τον Καλτσά να βγαίνει στην πλάτη της κυανέρυθρης άμυνας και με ψιλοκρεμαστό πλασέ να κάνει το 3-0.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τους φίλους του Πανιωνίου, πάντως, να τραγουδούν ασταμάτητα έως το φινάλε το αγώνα!

To τέλος του πρωταθλήματος, λοιπόν, βρίσκει τον Ιστορικό στην 6η θέση με 38 βαθμούς.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Ρόλε, Φερνάντεθ, Αραβίδης (77' Μπαστιάνος)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου (66' Ρέντζας), Ντομίνγκες, Μίκο, Σαραμαντάς, Κόρμπος (78' Κούρντι), Οικονομίδης, Μπουμάλ, Άρτσε, Μανθάτης (66' Καμαρά), Τσιλούλης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια