Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δίπλαρος: «Να γεμίσει το γήπεδο την τελευταία αγωνιστική» (video)

Ο Νίκος Δίπλαρος , μετά την μεγάλη νίκη του Ιστορικού επί της ΑΕΚ, μέσα από την κάμερα του panionianea.gr, απέμεινε τα συγχαρητήριά του π...

Ο Νίκος Δίπλαρος, μετά την μεγάλη νίκη του Ιστορικού επί της ΑΕΚ, μέσα από την κάμερα του panionianea.gr, απέμεινε τα συγχαρητήριά του προς το προπονητικό τιμ της ομάδας για την δουλειά που έκανε παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που υπήρχαν.

Ο γκαρντ του ιστορικού αναφέρθηκε και στο καλό κλίμα της ομάδας, ενώ παράλληλα κάλεσε τον κόσμο του Πανιωνίου να γεμίσει το γήπεδο στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Χολαργό

 Αναλυτικά τα όσα είπε:

 Για τη νίκη στο ματς με την ΑΕΚ:

 ''Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλο το προπονητικό τιμ που μέσα σε μία εβδομάδα με πολλά προβλήματα, αφού ο Μπέρι δεν έκανε καθόλου προπόνηση και ο Χάρης έπαθε σπασμούς στη μέση, καθώς και ο Οστιν, κατάφερε και μάζεψε την ομάδα και πήραμε αυτή τη νίκη".

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι:

''Το θέλαμε περισσότερο από την αρχή μέχρι το τέλος, παίζαμε με ενέργεια κόντρα στην ΑΕΚ και πιστεύω φάνηκε".

Για την αλλαγή στην ομάδα μετά την εξασφάλιση της παραμονής:

"Νιώθουμε καλά, πλέον έχουμε γίνει μία οικογένεια, ο ένας με τον άλλον και όλα τα παιδιά μεταξύ μας. Το έχω ξαναπεί, αυτή η ομάδα αν ήμασταν από την αρχή μαζί θα ήμασταν στα play-off. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα για ότι καλύτερο".

Για τον κόσμο:

''Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Περιμένουμε να γεμίσει το γήπεδο την τελευταία αγωνιστική, γιατί αυτή η ομάδα έχει δείξει μεγάλη καρδιά φέτος και της αξίζει ένα γεμάτο γήπεδο στην τελευταία αγωνιστική''.

*Δείτε και από το βίντεο τις δηλώσεις του Δίπλαρου (στο 2:00 του βίντεο).



Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια