Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στις Σέρρες οι Παμπαίδες του Πανιωνίου (photos)

Στις Σέρρες και στην πόλη Νέος Σκοπός έφθασαν την Τρίτη (30/4) οι δυο ομάδες Παμπαίδων Μπάσκετ του Πανιωνίου (γεννηθέντες 2005 και 2006) ...

Στις Σέρρες και στην πόλη Νέος Σκοπός έφθασαν την Τρίτη (30/4) οι δυο ομάδες Παμπαίδων Μπάσκετ του Πανιωνίου (γεννηθέντες 2005 και 2006) που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά " Young Talent" που διοργανώνει ο σύλλογος Ορφέας Νέου Σκοπού, από την Τετάρτη(1/5) έως την Παρασκευή (3/5).

Επικεφαλής της 30μελους αποστολής της ακαδημίας μπάσκετ του Πανιωνίου, είναι ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Λινάρδος, ενώ προπονητές είναι ο Νίκος Τόλιας (2005) και ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης (2006).

Στο πανελλήνιο τουρνουά του Ορφέα Νέου Σκοπού συμμετέχουν ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Προμηθέας Πάτρας, το Περιστέρι, η Δέκα, η Μικτή Βορείου Ελλάδας, η GBA και ο διοργανωτής σύλλογος που έχει επικεφαλή της ακαδημίας του, τον Γιώργο Καράγκουτη , ο οποίος άρχισε την καριέρα του, ως παίκτης, από την Ακαδημία του Πανιωνίου και έγινε μέλος της ανδρικής ομάδας.



*Στην πρώτη φωτογραφία η ομάδα Παμπαίδων (2006) με τον Νίκο Λινάρδο και τον Αλέξανδρο Μιχαηλίδη και στην δεύτερη, η ομάδα Παμπαίδων (2005) με τον Νίκο Τόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια