Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαντωνίου στα panionianea.gr: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά, κάναμε τεράστιες νίκες» (video)

Την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Περιστερίου εξέφρασε ο Νώντας Παπαντωνίου , μιλώντας αποκλειστικά  στην κάμερα panionianea.gr . ...

Την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Περιστερίου εξέφρασε ο Νώντας Παπαντωνίου, μιλώντας αποκλειστικά  στην κάμερα panionianea.gr.

Ο γκαρντ του Ιστορικού τόνισε πως η ομάδα πέτυχε τεράστιες νίκες κόντρα σε Λαύριο, Ρέθυμνο, Κολοσσό και Περιστέρι, με όλους τους παίκτες να βοηθούν σε κάθε ματς, έχοντας πλέον βρει τον ρόλο τους.

Επίσης, ευχαρίστησε τον κόσμο του συλλόγου για την στήριξη του στον αγώνα με το Περιστέρι, συμπληρώνοντας πως η ομάδα μπορεί να ολοκληρώσει ακόμα πιο δυνατά το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νώντας Παπαντωνίου:

''Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο αλλά και σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Με τη νίκη που καταφέραμε να πάρουμε σημαίνει κατά 99% ότι μένουμε στην κατηγορία. Ο τελευταίος μήνας ήταν ένας πάρα πολύ σημαντικός μήνας, δουλέψαμε πολύ σκληρά στην διακοπή.

Τόσο με τον ερχομό του προπονητή, του Βασίλη Φραγκιά, αλλά και με την αποφασιστικότητα που δείξαμε όλοι οι παίκτες, καταφέραμε να κάνουμε δύο τεράστιες νίκες εκτός έδρας με τη Ρόδο και με το Ρέθυμνο. Νικήσαμε και το Λαύριο εντός έδρας, η οποία ήταν η πρώτη νίκη μετά από καιρό και μας έδωσε αυτή την ώθηση και σίγουρα κόντρα στο Περιστέρι κάναμε μία τεράστια νίκη απέναντι σε μία ομάδα που κέρδισε τον Παναθηναϊκό στην προηγούμενη αγωνιστική και φιγουράρει στις πέντε πρώτες θέσεις. Δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο και να τελειώσουμε πολύ δυνατά το πρωτάθλημα.

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, όλα τα παιδιά βοηθάνε σε κάθε ματς, κάποιος είναι πρωταγωνιστής, έχουμε βρει τους ρόλους μας.

Εύχομαι να τελειώσουμε υγιείς το πρωτάθλημα και να κάνουμε ακόμη κάποιες νίκες για να δώσουμε και χαρά στον κόσμο που ήταν και στο ματς με το Περιστέρι μαζί μας, μας έδωσε ώθηση και ενέργεια και του ανταποδώσαμε με τη νίκη το ευχαριστώ".

*Δείτε και από την εκπομπή του web tv του panionianea.gr τις δηλώσεις του Ντουρμισάι (στο 17:21 του βίντεο).



Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια