Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούρας στα panionianea.gr: «Θέλαμε περισσότερο τη νίκη και την πήραμε» (video)

Μετά την πολύτιμη επικράτηση του Πανιωνίου επί της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη ο Γιάννης Μασούρας μίλησε στην κάμερα του panionianea.gr , τονίζο...

Μετά την πολύτιμη επικράτηση του Πανιωνίου επί της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη ο Γιάννης Μασούρας μίλησε στην κάμερα του panionianea.gr, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- την σημαντικότητα της νίκης.

Ο άσος του Ιστορικού στάθηκε επίσης στο που κρίθηκε ο αγώνας με την Λάρισα, ενώ αναφέρθηκε και για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου:

Για την σημασία της νίκης κόντρα στη Λάρισα:
"Είχαμε πει από την αρχή της εβδομάδας ότι θα ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για μας και ότι θέλαμε τους τρεις βαθμούς μέσα στην έδρα μας. Νομίζω ότι από την αρχή του παιχνιδιού δείξαμε ότι θέλουμε τη νίκη περισσότερο από τον αντίπαλο και έτσι καταφέραμε να την πάρουμε".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
"Κόντρα στην ΑΕΛ είχαμε ένα στόχο, να πάρουμε τη νίκη, όπως έχουμε και σε κάθε παιχνίδι και από τη στιγμή που απομακρυνθήκαμε από τη ζώνη των μπαράζ νομίζω ότι θα βάλουμε περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και θα δείξουμε μία καλύτερη εικόνα, ώστε να ανακάμψουμε στον βαθμολογικό πίνακα".

Για το που κρίθηκε το ματς:
"Το συγκεκριμένο παιχνίδι κρίθηκε περισσότερο στη δύναμη και τη θέληση και λιγότερο στην τακτική. Δείξαμε ότι θέλουμε περισσότερο το παιχνίδι και τα καταφέραμε".

*Δείτε και από την εκπομπή του web tv του panionianea.gr τις δηλώσεις του Μασούρα (στο 22:44 του βίντεο).




Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια