Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάλεψε κόντρα στον ΠΑΟΚ ο ελλιπής Πανιώνιος!

Την εκτός έδρας ήττα με 83-73 από τον ΠΑΟΚ γνώρισε ο... ελλιπής Πανιώνιος, για την εμβόλιμη 23η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ.  Οι κυανέρυθ...

Την εκτός έδρας ήττα με 83-73 από τον ΠΑΟΚ γνώρισε ο... ελλιπής Πανιώνιος, για την εμβόλιμη 23η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ. 

Οι κυανέρυθροι αγωνίστηκαν χωρίς τον ηγέτη τους και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Ντέβιον Μπέρι, λόγω έντονων ενοχλήσεων στη μέση, ενώ δεν αγωνίστηκε και ο Όστιν που ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Ιστορικός στάθηκε εξαιρετικά στο παρκέ κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο εκτός έδρας, με δεδομένες και τις σημαντικές απουσίες που είχε και η εξέλιξη του αγώνα έδειχνε πως αν ο Μπέρι βρισκόταν στο παρκέ τότε δύσκολα θα έχανε η ομάδα.

Ο Βασίλης Φραγκιάς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, βάζοντας στο παρκέ όλους τους νεαρούς της ομάδας.

Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο ήταν ο Δίπλαρος με 13 πόντους, ενώ από πολύ κοντά ακολούθησαν οι Παπαντωνίου, Ντόρσεϊ με 12.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος στα πρώτα δέκα λεπτά μπήκε πολύ καλά στο παρκέ και έκλεισε με το υπέρ του 23-20 την πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, λόγω και των απουσιών του Μπέρι και του Όστιν, ο Βασίλης Φραγκιάς ανανέωσε γρήγορα την πεντάδα του,δίνοντας χρόνο από νωρίς και στους νέους Χουγκάζ, Καμπερίδη, ενώ και ο Δίπλαρος έπαιξε για αρκετά λεπτά. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 47-43 για τον ΠΑΟΚ.

Η τρίτη περίοδο βρήκε τον Πανιώνιο να κάνει αρκετά αβίαστα λάθη, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να το εκμεταλλεύεται και να ανεβάζει την υπέρ του διαφορά στους εννέα πόντους. Σκορ δεκαλέπτου: 65-56.

Στο πρώτο μισό της τελευταίας περιόδου οι κυανέρυθροι ανέβασαν απόδοση, έριξαν την διαφορά, όμως στα τελευταία τέσσερα λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν το πάνω χέρι, ο Πανιώνιος έχασε τα σουτ που χρειαζόταν και έτσι η διαφορά ανέβηκε σε διψήφιους αριθμούς.

Το τελικό σκορ ήταν 83-73, με τον Βασίλη Φραγκιά να δίνει χρόνο σε όλους τους παίκτες του και στους νεαρούς της ομάδας, κρατώντας αρκετά θετικά στοιχεία.

Δεκάλεπτα: 20-23, 47-43, 65-56, 83-73


Δεν υπάρχουν σχόλια