Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οφείλουμε ένα μπράβο...

Άρθρο του Νίκου Φετοκάκη.. Η ομάδα ποδοσφαίρου με την παλικαρίσια νίκη του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα κλείδωσε την έβδομη και πιθανότατα ...

Άρθρο του Νίκου Φετοκάκη..

Η ομάδα ποδοσφαίρου με την παλικαρίσια νίκη του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα κλείδωσε την έβδομη και πιθανότατα και την έκτη θέση της βαθμολογίας, κερδίζοντας ένα ματς που όλη την εβδομάδα ακούστηκαν πάρα πολλά.

Σε μια σεζόν επίσης που με την χειρότερη αγωνιστική εικόνα των τελευταίων ετών τερματίζει πάλι ψηλά και μια τρίχα απο τα ημιτελικά του κυπέλλου (όλοι ξέρουμε πως) ειναι τεράστια επιτυχία! Με μπάτζετ της... πλάκας, με μεταγραφές Ιανουαρίου τελευταία στιγμή, αλλά το κυριότερο με απίστευτη γκρίνια και εσωστρέφεια.

Οφείλουμε όλοι πιστεύω ένα μπράβο στον Άκη (Μάντζιο) που είχε να διαχειριστεί ενα βουνό. Ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο και ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας! Δεν ξέρω πόσοι το έχουν καταλάβει αλλά ο Ιστορικός μάζεψε περισσότερους βαθμούς από πέρσι. Φυσικά ακόμα ένα μπράβο στον Νίκο και τον γιατρό, γιατί καλή και σωστή η κριτική, αλλά η αχαριστία έχει όρια, για δύο ανθρώπους που έχουν βάλει τα στήθη τους και τις τσέπες τους μπροστά στην ομάδα.

Μοναδικό ή μάλλον το μεγαλύτερο «μαύρο» στην σεζόν η παρουσία του κόσμου. Υποθέτω έχουμε συνηθίσει στις ευρωπαϊκές πορείες και στα Τσάμπιονς Λιγκ και τα ματς του πρωταθλήματος τα προσπερνάμε, για μια ομάδα που μας κάνει χρόνια περήφανους. Ναι!! Είναι η ίδια που νίκησε πέρσι τους τρεις πλούσιους της Αθήνας και ισοφαρίστηκε από τον Παοκ στο 90! Ναι είναι η ίδια που φέτος μάζεψε 38 βαθμούς και αν δεν ήταν ο εφευρέτης Σκουλάς τώρα θα έπαιζε ημιτελικό κυπέλλου. Είναι ή ίδια πάλι ομάδα που σε πείσμα πολλών σήμερα δεν άνοιξε ποδαράκια, όπως η ντροπή της προσφυγιάς και έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα σε μια ομάδα που ευχόταν πρόσφατα τον δικό μας αφανισμό. Μήπως ρε γαμώτο κάπου είμαστε άδικοι;;;

Η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα πιο δύσκολη.. Τι λέτε; μήπως είναι ώρα συσπείρωσης;

Δεν υπάρχουν σχόλια