Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν με νοιάζει να βγω MVP, σημασία έχει η νίκη» (video)

Ο Ντέβιον Μπέρι για τρίτη φορά φέτος κατέκτησε τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Μπάσκετ, καθώς ήταν ο πρωτα...

Ο Ντέβιον Μπέρι για τρίτη φορά φέτος κατέκτησε τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Μπάσκετ, καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής της εκτός έδρας νίκης του Ιστορικού επί του Κολοσσού.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Πανιωνίου, με δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων πως τον ενδιαφέρει η νίκη της ομάδας και όχι ο προσωπικός του τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη

"Ο,τι είναι να συμβεί θα συμβεί, δεν με νοιάζει να βγω MVP, σημασία έχει μόνο η νίκη για την ομάδα. Κανένας δεν νοιάζεται για το πρώτος σκόρερ. Όταν έχω τη μπάλα θέλω να κανω το σωστό παιχνίδι, οπότε όταν είναι ο συμπαίκτης μου διπλά προσπαθώ να του δίνω τη μπάλα και όταν έχω την ευκαιρία να σουτάρω θα σουτάρω. Οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται, είναι ομαδική προσπάθεια", τόνισε ο Μπέρι και συνέχισε αναφερόμενος στη συνέχεια της σεζόν και αν μπορεί η ομάδα να πάρει κι άλλες νίκες:

"Έτσι νιώθω, ότι μπορούμε να έχουμε περισσότερες νίκες, δεν θέλω άπλα να μιλάμε για το παιχνίδι που κερδίσαμε, θέλω να πάρουμε κι άλλες νίκες.  Μπορείς απλά να παίζεις το παιχνίδι σου και να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι θα τα καταφέρεις".



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια