Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς Ντουρμισάι, Σταυρόπουλο στην Τρίπολη

Τον τελευταίο του αγώνα στην φετινή Σούπερ Λιγκ δίνει την άλλη Κυριακή (5/5) ο Πανιώνιος, όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπο...

Τον τελευταίο του αγώνα στην φετινή Σούπερ Λιγκ δίνει την άλλη Κυριακή (5/5) ο Πανιώνιος, όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι κυανέρυθροι θα επιδιώξουν να κλείσουν το πρωτάθλημα με μία ακόμη νίκη, πετυχαίνοντας την τέταρτη τους νίκη στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια.

Αν πάρει το "τρίποντο" ο Ιστορικός θα τερματίσει στην ιδιαιτέρως τιμητική 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μη έχοντας το ενδιαφέρον του στα άλλα ματς. Πάντως, στην 6η θέση θα βρίσκεται ο Πανιώνιος ακόμα και αν χάσει, σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό.

Στα αγωνιστικά, ο Άκης Μάντζιος δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε δύο βασικούς του ποδοσφαιριστές για το ματς της Τρίπολης. Συγκεκριμένα, Ντουρμισάι και Σταυρόπουλος έχουν συμπληρώσει κάρτες και έτσι δεν θα αγωνιστούν κόντρα στον Αστέρα.

Έτσι, το πιθανότερο είναι να δούμε τον νεαρό στόπερ Αντόνιο Μίκο στην βασική ενδεκάδα των κυανέρυθρων, καθώς δεν υπάρχουν άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας (ο Μπανανά δεν υπολογίζεται).

Όσον αφορά την θέση του σέντερ φορ, ο Σωτήρης Τσιλούλης αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, όπως έγινε δηλαδή και στον νικηφόρο αγώνα με τον Λεβαδειακό, όπου ο νεαρός Έλληνας άσος σκόραρε και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια