Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Οι οπαδοί μας έχουν δείξει ότι έχουν κοινωνική ευαισθησία»

Ο Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε για την φοβερή εικόνα που είδαμε στο τέλος του αγώνα με τους παίκτες και τον κόσμο του Πανιωνίου να προβάλουν...

Ο Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε για την φοβερή εικόνα που είδαμε στο τέλος του αγώνα με τους παίκτες και τον κόσμο του Πανιωνίου να προβάλουν το πανό που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί του Ιστορικού για το ίδρυμα του αμυντικού της ΑΕΛ με το όνομα «Save Μόρας».

Ο αρχηγός του Πανιωνίου αναφέρθηκε στην κοινωνική ευαισθησία που δείχνουν οι φίλοι του Ιστορικού και τόνισε πως μέσω του ποδοσφαίρου πρέπει να προβάλλονται τα κοινωνικά θέματα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

"Δεν έχω λόγια. Οι οπαδοί μας έχουν δείξει ότι έχουν κοινωνική ευαισθησία. Όσο για το συγκεκριμένο, συμφωνώ με τον Βαγγέλη Μόρα, δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για τον αγώνα. Στα άσχημα όλοι στέκονται για έναν μήνα. Πρέπει και τα καλά του ποδοσφαίρου να προβάλλονται. Μέσω του ποδοσφαίρου πρέπει να προβάλεις στον κόσμο και τα κοινωνικά θέματα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποια πόρτα θα χτυπήσει ένα πρόβλημα. Πρέπει να βοηθάμε....

Αυτό που έχω να πω είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα και μία χαρά. Κρατάει δύο ώρες, από εκεί και πέρα όλος ο κόσμος και εμείς έχουμε τα προβλήματα μας. Το να δημιουργούνται επεισόδια δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο. Κάθε μέρα πρέπει να βάζουμε ένα λιθαράκι να κάνουμε καλύτερη την κοινωνία μας".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια