Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μάντζιος: «Παίξαμε για τον Πανιώνιο και την ιστορία μας»

Για τον Πανιώνιο και την ιστορία του έπαιξε ο Ιστορικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη ...

Για τον Πανιώνιο και την ιστορία του έπαιξε ο Ιστορικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης.

Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο, ενώ συμπλήρωσε πως σιγά-σιγά έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου:

Για το παιχνίδι: "Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και συγχαρητήρια. Θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι, χωρίς να έχουμε και βαθμολογικό άγχος. Θέλαμε να παίξουμε για τον Πανιώνιο και την ιστορία μας. Ήταν δύσκολη εβδομάδα, ακουγόντουσαν πολλά, εμείς τα καταφέραμε. Είμαστε στην 6η θέση και είναι μεγάλη υπόθεση γι΄αυτη την ομάδα. Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όπως και ο κόσμος που μας βοήθησε πολύ".

Για τα όσο ακούγονταν: "Σε τέτοιες περιπτώσεις ακούγονται πολλά και πολλές φορές επηρεάζονται και οι ποδοσφαιριστές. Θέλαμε να τα βγάλουμε όλα αυτά από το μυαλό μας και τα καταφέραμε".

Για το ματς της Τρίπολης την επόμενη αγωνιστική: "Θα παίξουμε με την ομάδα όπως παίζουμε συνέχεια και στο ματς με την Τρίπολη θα παίξουμε για βαθμούς ή βαθμό. Θα δούμε τι απουσίες θα έχουμε, γιατί υπάρχουν και τιμωρημένοι".

Για τη νέα σεζόν και αν έχει αρχίσει ο σχεδιασμός: "Σιγά-σιγά ναι έχει αρχίσει..."

Δεν υπάρχουν σχόλια