Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλύτερα ο Μπέρι, δεν παίζει ο Χάρις

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ (13/4, 15:45) στο κλειστό "Σοφία Μπεφόν", για την 24η αγωνιστική της Βasket League. Ο Βασίλης ...

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ (13/4, 15:45) στο κλειστό "Σοφία Μπεφόν", για την 24η αγωνιστική της Βasket League.

Ο Βασίλης Φραγκιάς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βλέπει την ατυχία να "χτυπάει την πόρτα" της ομάδας με τους συνεχείς τραυματισμούς, αναμένεται να έχει τελικά στην διάθεση του τον Ντέβιον Μπέρι.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από κήλη στη μέση και γι' αυτό το λόγο δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ. O 27χρονος, όμως, νιώθει καλύτερα, θέλει πολύ να παίξει και εφόσον βγάλει χωρίς πρόβλημα την προθέρμανση πριν το παιχνίδι θα καταφέρει να αγωνιστεί.

Να σημειωθεί, πως σημαντικό ρόλο στην καλυτέρευση της κατάστασης του Μπέρι έχει παίξει ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, Στατής Λωρίδας, ο οποίος από την Τετάρτη με τις απαραίτητες θεραπείες και τις ενέσεις που χορήγησε στον Αμερικανό κατάφερε να βελτιώσει κατά πολύ την κατάσταση του.

Αντίθετα, ο Νταρνέλ Χάρις ουσιαστικά τέθηκε νοκ άουτ, καθώς ο τραυματισμός που υπέστη στη μέση δεν του επιτρέπει να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια