Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν άρεσε ο ορισμός Παπαπέτρου στη Νέα Σμύρνη...

Ο Παπαπέτρου ορίστηκε να διευθύνει το Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό δεν άρεσε στη Νέα Σμύρνη... Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν έχο...

Ο Παπαπέτρου ορίστηκε να διευθύνει το Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό δεν άρεσε στη Νέα Σμύρνη...

Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν έχουν στον Πανιώνιο από διαιτησίες του Τάσου Παπαπέτρου σε αναμετρήσεις της ομάδας.

Ο Ιστορικός την Κυριακή υποδέχεται στη Νέα Σμυρνη τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα ματς που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για εκείνον, όμως αντίθετα ο αντίπαλος καίγεται για τη νίκη με την οποία θα αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής του.

Στόχος του Πανιωνίου, πάντως, είναι να παραταχθεί σοβαρός και να κυνηγήσει τη νίκη, ώστε να μην δώσουν κανένα δικαίωμα σε κανέναν. Ειδικά μετά τα όσα έγιναν μετά τη νίκη του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού.

Γι΄' αυτό το λόγο οι κυανέρυθροι μόνο με καλό μάτι δεν είδαν τον ορισμό του Τάσου Παπαπέτρου στον αγώνα, καθώς ο Έλληνας διαιτητής δεν έχει αντιμετωπίσει με καλό τρόπο τον Πανιώνιο σε παιχνίδια του παρελθόντος. Το πιο πρόσφατο ματς, ήταν αυτό του πρώτου γύρου με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, με τον ρέφερι από την Αθήνα να υποδεικνύει ανύπαρκτο πέναλτι κατά του Πανιωνίου, υπήρξαν πολλές αδικαιολόγητες κίτρινες κάρτες σε παίκτες του Ιστορικού, ενώ είχε κοπεί και ο Σπιριιντόνοβιτς λανθασμένα ως οφσάιντ, σε φάση που έμπαινε στην περιοχή του ΠΑΣ!

Μάλιστα, ο ίδιος διαιτητής το 2014, ξανά σε ματς Πανιωνίου - Γιάννινα, είχε προκαλέσει τις έντονες και δίκαιες διαμαρτυρίες των κυανέρυθρων, με την ΠΑΕ τότε να βγάζει μάλιστα και ανακοίνωση με την οποία τον είχε χαρακτηρίσει ως ανεπιθύμητο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια