Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θα κυνηγήσει την νίκη και με Προμηθέα

Την νίκη θα κυνηγήσει ο Πανιώνιος και στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής, με σκοπό να συνεχίσει τις πολ...


Την νίκη θα κυνηγήσει ο Πανιώνιος και στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής, με σκοπό να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο μήνα και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις εκτός έδρας εμφανίσεις του για τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά έχει όλη την ψυχολογία και την δυνατότητα να πάρει τη νίκη και απέναντι στον Προμηθέα  και να παίξει χωρίς άγχος καλό μπάσκετ, αφού πλέον έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Σκοπός όλων είναι να πάρουν το απόλυτο στα δύο παιχνίδια που υπολείπονται για να ολοκληρώσουν τις φετινές τους υποχρεώσεις μόνο με νίκες.

Οι κυανέρυθροι άλλωστε απέδειξαν με τη νίκη τους επί της ΑΕΚ ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν και να κοντράρουν στα ίσα ακόμη και τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος.

Εκτός αποστολής βρίσκονται ο Ντάρνελ Χάρρις και ο Μπλέικ Χάμιλτον.

Μετά και από αυτή την αγωνιστική η ομάδα θα έχει τρεις εβδομάδες να προετοιμαστεί για την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν η οποία θα είναι εντός έδρας στις 12 Μαΐου κόντρα στο Χολαργό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί Σάββατο (20/4) στις 16.45 στο ΔΑΚ Τοφαλος.

Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια