Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οικονόμου: «Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για τον Ιστορικό»

Μπορεί η ανδρική ομάδα του Πανιωνίου να μην κατάφερε να πάρει το εισιτήριο ανόδου για την Volleyleague ανδρών, αλλά η φετινή του πορεία κ...

Μπορεί η ανδρική ομάδα του Πανιωνίου να μην κατάφερε να πάρει το εισιτήριο ανόδου για την Volleyleague ανδρών, αλλά η φετινή του πορεία και η συνολική προσπάθεια των «κυανέρυθρων», άφησαν απόλυτα ικανοποιημένη την προπονήτρια του συλλόγου, Κατερίνα Οικονόμου.

Η έμπειρη τεχνικός και αναμορφωτής του Ιστορικού που είχε άψογη συνεργασία με τον τιμ μάνατζερ- έφορο, Νικήτα Χιωτίνη, σχολίασε στο volleynews.gr. την φετινή χρονιά αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε ο σύλλογος της Ν. Σμύρνης, στην κανονική περίοδο και στα πλέι οφ της Α2 κατηγορίας:

«Ο απολογισμός της φετινής χρονιάς ως προπονήτρια στην αντρική ομάδα του Πανιωνιου στην Α2 Εθνική κατηγορία μόνο θετικό πρόσημο έχει για εμένα.Κάνοντας μια αναδρομή θα ήθελα να επισημάνω τα εξης:

Η προσπάθεια μας ξεκίνησε από αρχές Σεπτεμβρίου όπου είχαμε βάλει ως στόχο να πλαισιωθούμε στην πρώτη τετράδα που οδηγει στα play-off όντως στο πιο δυσκολο ομολογουμένως όμιλο , όπου όλες οι ομάδες ήταν δυνατές.Είχαμε βέβαια να αντιμετωπίσουμε κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες στις οποίες όλη η ομάδα ανταποκρίθηκε στο μέγιστο και για το λόγο αυτό οι αθλητές μου αξίζουν διπλα συγχαρητήρια!

Εκτός έδρας όλα τα ματς

Μιλάω βέβαια για την έδρα μας όπου φέτος λόγω κατεδάφισης του γηπέδου Αρτάκης η ομάδα έκανε προπονήσεις στο ΣΕΦ και τα παιχνίδια τα έπαιξε όλα εκτός έδρας σε άλλα γήπεδα..καταλαβαίνουμε λοιπόν όλοι τον βαθμό δυσκολίας.

Επίσης πρέπει να επισημάνω ότι στη φετινή σεζόν ενσωματώθηκαν αρκετοί νέοι αθλητές οι οποίοι έπρεπε να "δέσουν" με τους ήδη υπάρχοντες αθλητές κάτι το οποίο έγινε με επιτυχία. Παρόλο που στην αρχή του πρωταθλήματος δεν ξεκινήσαμε καλά ( είχαμε 3 ηττες) στην πορεία εγώ και οι αθλητές μου καταφέραμε και αλλάξαμε το αρνητικό εις βάρος μας πρόσημο σε θετικό δείχνοντας χαρακτήρα και μέταλλο πρωταγωνιστή , κάνοντας ένα σερί 4 νικών όπου στο τέλος του πρώτου γύρου κερδίσαμε τον πρωτοπόρο ΟΦΗ (ο οποίος πήρε το εισιτήριο στη volley leauge) που μέχρι τότε ήταν αήττητος.

Άνοδος στον δεύτερο γύρο και τριάδα

Στο δεύτερο γύρο η ομάδα είχε αγωνιστική αυτοπεποίθηση και έκανε 5 νίκες - 2 ήττες με άλλη μια σημαντική νίκη απέναντι στη Ροδιων Αθλησις ομάδα που διεκδικούσε την άνοδο με ανατροπή από 2 - 0 μέσα στην έδρα της.

Στο τέλος της Α φάσης καταφέραμε και πετύχαμε τον αρχικό στόχο μας που είχαμε βάλει εξαρχής : την τετράδα.Ο Πανιώνιος κλείδωσε την τρίτη θέση μετά από τον ΟΦΗ και τη ΡΟΔΟ.

Στη Β φάση των play - off η ομάδα μας τερμάτισε πάλι στη 3η θέση κάνοντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Συνεπώς τα εύσημα ανήκουν στους πρωταγωνιστές της ομάδος , τους αθλητές μου όπου με υπομονή , επιμονή ,καλό κλίμα και πολλή δουλειά κατακτήσαμε την 3η θέση!!Τους ευχαριστώ όλους για αυτό το υπέροχο ταξίδι!!

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Τιμ Μάνατζερ - έφορο της ομάδος Χιωτινη Νικήτα ο οποίος ήταν αρωγός της προσπάθειας αυτής και βρισκόταν πάντα δίπλα στην ομάδα.

Τέλος ένα Ευχαριστώ στη Διοίκηση και στον κόσμο του Πανιωνίους για τη στήριξη τους στη προσπάθεια μας να φτάσει όσο πιο ψηλά ο Σύλλογος. Σαφέστατα λοιπόν ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για τον Ιστορικό!!»

Πηγή: volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια