Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε στη Ρόδο, ευκαιρία και στα νέα παιδιά»

O Bαγγέλης Κουτσοκέρας μιλά, μετά την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου, στην Ρόδο και με αντίπαλο τον Κολοσσό, την προηγούμενη αγων...

O Bαγγέλης Κουτσοκέρας μιλά, μετά την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου, στην Ρόδο και με αντίπαλο τον Κολοσσό, την προηγούμενη αγωνιστική της Basket League για την απόκτηση δυνατότητας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να διαχειριστεί χωρίς άγχος το άμεσο μέλλον του, εφόσον βρίσκεται, πλέον, πολύ κοντά στην αριθμητική εξασφάλιση της παραμονής του στην κατηγορία.

Παράλληλα, τονίζει ότι το πρωτάθλημα δεν…τελείωσε στην Ρόδο, με την έκτη νίκη του Πανιωνίου και χρειάζεται σοβαρότητα από τους «κυανέρυθρους» μέχρι την ολοκλήρωση του.

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πέτυχε απόλυτα τον στόχο του στον δεύτερο, καθοριστικό, εκτός έδρας που έπαιξε με τον Κολοσσό και κατάφερε να ελέγχει την τύχη του, πέντε αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ήταν δυο πανάξιες νίκες της ομάδας στο Ρέθυμνο και στην Ρόδο. Το γεγονός και μόνο ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν νιώθει την πίεση και το άγχος του στόχου της παραμονής, νωρίτερα από τις τελευταίες αγωνιστικές, μαρτυρά την πίστη που υπήρχε στην ομάδα ότι ύστερα από την διακοπή του πρωταθλήματος, στοχύεσαμε συγκεριμένα παιχνίδια που έπρεπε να νικήσουμε και δεν θα χάναμε τις ευκαιρίες που θα μας δινόντουσαν από τους αντιπάλους μας.

Το ίδιο προσπαθήσαμε να κάνουμε και στα εκτός έδρας παιχνίδια με το Περιστέρι και τον Χολαργό, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά ηττηθήκαμε στην λεπτομέρεια της τελευταίας φάσης και στους δυο αγώνες. Η ομάδα διαχειρίστηκε σωστά την πίεση που είχε για το πρέπει της νίκης, ακόμα και όταν οι γηπεδούχοι είχαν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα στο σκορ και αυτό καταδεικνύει την αυτοπεποίθηση που είχαμε. Δεν παραδοθήκαμε και αρνηθήκαμε την ήττα. Και τα καταφέραμε, μακριά από την έδρα μας που άλλαξε, μεσούσης της περιόδου. Η αξία της παραμονής, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που είχαμε, είναι διπλή.


Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, όμως και πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι και τον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο τον Χολαργό. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον, μια ακόμα νίκη και δεν ασχολούμαστε με τα αποτελέσματα άλλων αγώνων, με τις ομάδες που έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες αποφυγής υποβιβασμού.


Υποδεχόμαστε το Περιστέρι και θεωρώ ότι το παιχνίδι είναι «ανοιχτό». Ο αντίπαλος μας προέρχεται από την νίκη του επί του Παναθηναϊκού και θα έχει καλή ψυχολογία, όπως συμβαίνει και με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Η εκτελεστική ικανότητα του Γκρέι και του Χάροου, η εμπειρία του Βασιλόπουλου και η παρουσία του Μπέντιλ κάτω από τα καλάθια, αποτελούν τους βασικούς συντελεστές στην επιθετική τακτική του Περιστερίου, το οποίο παίζει και επιθετική άμυνα και προστατεύει, κυρίως, την ρακέτα του, ρισκάροντας τα τρίποντα των αντιπάλων του. Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες και στους νεότερους παίκτες μας που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στα προηγούμενα παιχνίδια, λόγω της μεγάλης πίεσης στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια