Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Ο Πανιώνιος είναι εφτάψυχος»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας, μίλησε για την επικείμενη μη αδειοδότηση του Ιστορικού, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως ό...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας, μίλησε για την επικείμενη μη αδειοδότηση του Ιστορικού, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως ότι και να γίνει ο Πανιώνιος θα βρει τον τρόπο να τα καταφέρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε αθλητική εφημερίδα:

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν φταίει τίποτα αν η εξαγγελία των 120 δόσεων είχε γίνει από πέρυσι και έξι μήνες μετά δεν έχει ψηφιστεί. Είτε πάρει άδεια είτε όχι, έχει τον τρόπο πάντα να είναι εκεί που πρέπει να είναι. Ας βγει πρώτα η απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης.

Και επειδή ο Πανιώνιος είναι εφτάψυχος και ευλογημένο σωματείο, κάθε εμπόδιο θα του είναι για καλό. Το κακό είναι ότι το εμπόδιο αυτό δεν εξαρτάται από τα χέρια του, αλλά από το κράτος.

Γνωρίζαμε το θέμα για τις 120 δόσεις. Δεν ευθύνεται η διοίκηση του Πανιωνίου. Έχει αναλάβει χρέη που ήταν γνωστά και ήταν πολύ παρελθόντων ετών. Αυτό τον μήνα θα ψηφιστεί η ρύθμιση για το ΙΚΑ και τον επόμενο για την Εφορία, οπότε θα λυθούν τα προβλήματά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια