Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φραγκιάς: «Τα παιδιά έβγαλαν ψυχή»

Στην καλή βαθμολογική θέση του Πανιώνιου και στην ψυχολογία που δίνουν αυτές οι επιτυχίες στάθηκε ο Βαγγέλης Φραγκιάς μετά τη νίκη του Ισ...

Στην καλή βαθμολογική θέση του Πανιώνιου και στην ψυχολογία που δίνουν αυτές οι επιτυχίες στάθηκε ο Βαγγέλης Φραγκιάς μετά τη νίκη του Ιστορικού επί του Περιστερίου.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήρθε να βοηθήσει. Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη, όχι μόνο βαθμολογικά, που ήταν και η τελευταία που θέλαμε για να κλείσουμε το κομμάτι της σωτηρίας, αλλά νομίζω πλέον μπορούμε να νιώθουμε πιο ασφαλείς, να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ και να απολαύσουμε τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές χωρίς άγχος”, δήλωσε ο Βασίλης Φραγκιάς για να συμπληρώσει:

“Κάποιος προπονητής ταιριάζει με κάποιες ομάδες. Μπορεί ο ίδιος προπονητής να πάει σε μια ομάδα και να μην έχει τα ίδια αποτελέσματα. Με το... φρενοκομείο που επικρατεί στον Πανιώνιο τη φετινή χρονιά με τις αλλαγές, κάτι έχω και εγώ. Ταίριαξα και εγώ μαζί τους και αυτό μας έκανε ευτυχισμένους.

Αν σου τύχει ένας τραυματισμός, τα πράγματα δυσκολεύουν. Τα παιδιά είναι έμπειρα, το ευχαριστήθηκαν το διάστημα που είμαστε μαζί και έβγαλαν ψυχή στο γήπεδο. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Κώστα Μασούρα, το γυμναστή μας. Έχει γενέθλια, δεν το λέει ,αλλά κλείνει τα 50. Λέει ότι κλείνει τα 45, αλλά επειδή τον αγαπάμε εμείς θα πούμε ότι κλείνει τα 45».

Δεν υπάρχουν σχόλια