Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Είμαστε ελεύθεροι να διαπραγματευτούμε»

Για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και το τηλεοπτικό τοπίο μίλησε ο Χρήστος Δάρας στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm, σχολιάζοντας πως...

Για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και το τηλεοπτικό τοπίο μίλησε ο Χρήστος Δάρας στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm, σχολιάζοντας πως ο Πανιώνιος θα βγει στην αγορά για ένα νέο συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναδιάρθρωση:
«Το πλάνο είχε ως εξής στην αρχή, να παρακαμφθεί για μια χρονιά το πλάνο με 14 ομάδες, όμως από την ώρα που η ΕΡΤ δεν καλύπτει αυτά τα τηλεοπτικά συμβόλαια που είχε κάνει πέρυσι, δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Θα περάσει αυτό που είχαμε υπογράψει πέρυσι. Φέτος προσπαθήσαμε για διάφορους λόγους να πάρει παράταση για μια χρονιά, όμως είναι οριστικό πια, φέτος θα πέσουν τρεις ομάδες απευθείας και ένας θα ανέβει. Ο τέταρτος από το τέλος στη Σούπερ Λιγκ, θα παίξει μπαράζ με τον δεύτερο της Φούτμπολ Λιγκ, για ακόμη μια θέση στην επόμενη Σούπερ Λιγκ».

Για τα τηλεοπτικά συμβόλαια της νέας σεζόν:
«Το συμβόλαιο του Πανιωνίου με την NOVA λήγει φέτος. Είμαστε ελεύθεροι να διαπραγματευτούμε με τη NOVA και την ΕΡΤ πια. Στην ελεύθερη αγορά, βγαίνεις και διαπραγματεύεσαι, την καλύτερη προσφορά την δέχεσαι, την χειρότερη την απορρίπτεις. Δεν υπάρχει «άστεγος». Από όλες τις ομάδες που θα μείνουν τώρα στη Σούπερ Λιγκ, μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος δεν έχουν πάροχο για του χρόνου. Όταν πέρυσι υπογράψανε οι επτά ομάδες, υπέγραψαν με κάποιους όρους, όπως κι εμείς με τη NOVA, αυτό θα κάνουμε πάλι».

Για το αν ο Πανιώνιος κινδυνεύει να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού:
«Εγώ πιστεύω πως από την αρχή μια ομάδα πρέπει να ξέρει τι πρόκειται να γίνει. Είτε κοιμάμαι ήσυχος, είτε δεν κοιμάμαι ήσυχος, αυτή τη στιγμή η βαθμολογία δείχνει την πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια