Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το... ντέρμπι ανάμεσα στους κόκκινους και τους μπλε!

Το καθιερωμένο, πλέον, διπλό των "κόκκινων" με των "μπλε" διεξήχθη και φέτος στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, όπου μέλη...

Το καθιερωμένο, πλέον, διπλό των "κόκκινων" με των "μπλε" διεξήχθη και φέτος στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, όπου μέλη της διοίκησης, το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο καθώς και οι υπάλληλοι της κυανέρυθρης ΠΑΕ έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα.

Η σχετική ενημέρωση του Πανιωνίου:

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διεξήχθη στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των “κόκκινων” και των “μπλε”. Μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο καθώς και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ, επιδόθηκαν σε τρίπλες, δυναμικά μαρκαρίσματα και φυσικά εντυπωσιακές ενέργειες και γκολ.

Το θέαμα ήταν εξαιρετικό, ενώ συγκλονιστική ήταν και η εξέλιξη στο σκορ. Αρχικά οι κόκκινοι προηγήθηκαν με 1-0, όμως γρήγορα οι μπλε, με τρομερές εμπνεύσεις από Ζαμάνη, Μιγόπουλο και Ναλιτζή, κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να προηγηθούν με 3-1. Οι κόκκινοι με Χωριανόπουλο, Σκούρα, Μανίκα, Καλαποθαράκο μείωσαν αρχικά σε 3-2 και στην συνέχεια έγινε η φάση που ουσιαστικά έκρινε και το παιχνίδι.

Ο Νίκος Ζαμάνης με εξαιρετική σέντρα έβγαλε μόνο του τον Μπιτσικώκο προ κενής εστίας, όμως αυτός, όχι απλά κατάφερε να αστοχήσει, αλλά έστειλε την μπάλα στο παρακείμενο καμπαναριό του Αγίου Ανδρέα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι κόκκινοι να αναθαρρήσουν και αφού δεν έγινε το 4-2, έφτασαν στην ισοφάριση και στην συνέχεια πήραν και το προβάδισμα στο σκορ με 4-3. Οι μπλε όμως και πάλι ισοφάρισαν και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για την εκ νέου ανατροπή, όμως έπεσαν πάνω στον mvp της αναμέτρησης Κοκκώνη, ο οποίος έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Από κει και πέρα, το ματς έγινε “ροντέο”, η μπάλα πήγαινε “πάνω-κάτω” (αλλά μόνο αυτή) και τελικά οι κόκκινοι βρήκαν το γκολ της νίκης και διαμόρφωσαν το τελικό 5-4.

Για την ιστορία οι Κόκκινοι αγωνίστηκαν με: Σκούρα, Αντώνη Μανίκα, Κοκκώνη, Χωριανόπουλο, Σουλογάνη, Δρετάκη, Καλαποθαράκο, Θάνο Μανίκα.

Οι Μπλε με: Ζαμάνη, Μιγόπουλο, Ναλιτζή, Γρέκο, Καταβάτη, Χατζηαρτούς, Κυριακάκη, Μπιτσικώκο, Κόντι.

Φυσικά άπαντες είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και πλέον ανανέωσαν το ραντεβού για τη ρεβάνς.

Τέλος όλοι εύχονται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια