Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσιλούλης: «Αντιδράσαμε και νικήσαμε, το απόλυτο έως το τέλος»

Ο MVP και σκόρερ Σωτήρης Τσιλούλης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova, μετά το "διπλό" του Ιστορικού στη Λιβαδειά. Ο Έλ...

Ο MVP και σκόρερ Σωτήρης Τσιλούλης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova, μετά το "διπλό" του Ιστορικού στη Λιβαδειά.

Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ, κέρδισε πέναλτι και ήταν πάρα πολύ δραστήριος στο εν λόγω ματς, τόνισε μεταξύ άλλων πως η πίεση έχει φύγει πλέον από τους κυανέρυθρους και ο στόχος είναι να κάνει η ομάδα το απόλυτο έως το τέλος της σεζόν.

"Όπως είχαμε πει και στο προηγούμενο παιχνίδι, μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ, έφυγε ένα μεγάλο βάρος και σκοπεύουμε να κάνουμε το απόλυτο έως το τέλος του πρωταθλήματος. Έφυγε η πίεση και θέλουμε ευχαριστιόμαστε και να κερδίζουμε τα παιχνίδια έως το τέλος".

Για την αντίδραση της ομάδας και τον κόσμο που χειροκρότησε θερμά: "Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε ξανά κοντά μας. Η ομάδα δυστυχώς βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε όμως, παίξαμε καλά και πήραμε τη νίκη".

Για το γκολ που σημείωσε και την πολύ καλή του εμφάνιση: "Δόξα τω Θεώ ήρθε και το γκολ, όμως το αποτέλεσμα μετράει. Σήμερα θα είμαι εγώ καλός, αύριο κάποιος άλλος. Σημασία έχει η ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα".

Για την φετινή σεζόν της ομάδας: "Κατά την δική μου άποψη, αν και βρεθήκαμε σε έναν κίνδυνο, αν πάρουμε και άλλες νίκες θα φτάσουμε πιο ψηλά στην βαθμολογία, κάτι που το θέλουμε. Στο τέλος της σεζόν θα κρίνουμε την χρονιά".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια