Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Ο πραγματικός εχθρός δεν βρίσκεται στο απέναντι πέταλο»

Η ανάρτηση των Πανθήρων στην σελίδα τους στο Facebook. Αναλυτικά όσα αναφέρουν: Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως ο πραγματικός εχθρός...

Η ανάρτηση των Πανθήρων στην σελίδα τους στο Facebook.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως ο πραγματικός εχθρός δεν βρίσκεται στο απέναντι πέταλο.

Ο εχθρός είναι στα γραφεία, παίρνει αποφάσεις που έχουν αντίκτυπο στις ζωές μας και καταστρέφει την Κυριακάτικη διασκέδασή μας.

Οι οπαδοί εκτός ΠΟΚ είναι οτι είμαστε και μεις. Με κάποιους μπορεί να υπάρχουν καλύτερες (ή άριστες) σχέσεις, όπως οι Basso Rango Ultras .. Με άλλους όχι (όπως οι οπαδοί της Α.Ε.Λ).

Όπως και να έχουν τα πράγματα όμως, τα 90 λεπτά δεν είναι κάτι παραπάνω από 90 λεπτά!

Όταν οι οπαδοί των ομάδων αντιμετωπίζουν ζητήματα τέτοιου είδους (δικαστήρια, διώξεις, αγώνας ενάντια στη διαφθορά) όπως τώρα τα παιδιά του Απόλλων ή της Λάρισας το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, σκεπτόμενοι πως και μεις κάποτε περάσαμε από τέτοιες καταστάσεις.

Και πιθανόν να τις αντιμετωπίσουμε εκ νέου στο μέλλον. .

Αυτό λοιπόν που μένει στην πουτάνα την ζωή, είναι να στηρίζουμε και να στεκόμαστε αλληλέγγυοι όπου πιστεύουμε πως υπάρχει αδικία και πως το δίκαιο καταπατάται.

Αυτό θέλαμε να δηλώσουμε χθες.

Σύντομα οι οπαδοί και των δύο Συλλόγων ελπίζουμε να επιστρέψουν στις κερκίδες, βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα ξανά από κοντά, ενώ όλη αυτή η βρώμα που τους περιτριγυρίζει τώρα με γοργούς ρυθμούς να πάρει τον πούλο που της αξίζει.

Panthers Club 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια