Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το Πανιώνιος-ΑΕΚ. Τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ΒETSHOP Basket Leag...

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το Πανιώνιος-ΑΕΚ.

Τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ΒETSHOP Basket League 2018-2019, ο Πανιωνιος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο κλειστό γήπεδο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου, το Σάββατο (13/4, 15.45) και στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται στα γραφεία της Ακαδημίας μπάσκετ του συλλόγου, στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας» (Αγίου Ανδρέου 25, τηλ. 210-9339335).

Το ωράριο διάθεσης των εισιτηρίων:

Πέμπτη (11/4) και Παρασκευή (12/4): 12.00-19.00

Σάββατο (13/4): Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο εκδοτήριο του κλειστού γηπέδου «Σοφία Μπεφόν» (Λεωφόρος Απόλλωνος 2-4, Π.Φάληρο) από τις 11.00.

Τα εισιτήρια έχουν χωριστεί σε πέντε διαζώματα της μίας και ενιαίας κερκίδας του γηπέδου «Σοφία Μπεφόν», ως εξής:

Κεντρικό διάζωμα (Γ’): 15 ευρώ

Αριστερά κεντρικού διαζώματος (Β’ και Α’): 10 ευρώ

Δεξιά κεντρικού διαζώματος (Δ’ και Ε’): 10 ευρώ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ: Oι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που ίσχυαν για το Δημοτικό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης και δεν έχουν προβεί στην αντικατάσταση τους με νέες κάρτες που ισχύουν για το κλειστό γήπεδο «Σοφία Μπεφόν», θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την αλλαγή τους, γιατί δεν θα έχουν πρόσβαση να παρακολουθήσουν τους αγώνες Πανιωνίου-ΑΕΚ (13/4) και Πανιωνίου-Χολαργού (12/5).

Δεν υπάρχουν σχόλια