Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για την ισοφάριση κόντρα στο Αιγάλεω τα κορίτσια του Βόλεϊ

Μετά την ήττα στο Αιγάλεω στο πρώτο ματς των play out ανάμεσα στις δύο ομάδες, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού υποδέχεται τον σύλ...

Μετά την ήττα στο Αιγάλεω στο πρώτο ματς των play out ανάμεσα στις δύο ομάδες, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού υποδέχεται τον σύλλογο από τις Δυτικές Συνοικίες το Σάββατο (13/4) στο κλειστό του Μίλωνα, με στόχο τη νίκη και την ισοφάριση της σειράς.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιώνιος ΓΣΣ, μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο του Πανιωνίου να δώσει το παρών στο εν λόγω παιχνίδι, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στην επιτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Αυτό το Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, στις 19.30, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μίλωνα, η Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου μας αντιμετωπίζει το Αιγάλεω.

Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλήτριες της ομάδας καλούν τον κόσμο του Ιστορικού να στηρίξει με την παρουσία του την προσπάθεια να ισοφαρίσουμε την σειρά και να διεκδικήσουμε την παραμονή μας στην Pre League".

Η ταυτότητα των αγώνων

Βόλεϊ γυναικών - Play Out
1η αγωνιστική 10/4/2019
Αιγάλεω - Πανιώνιος: 3-0

Τα σετ: 25-22, 25-15, 25-18

2η αγωνιστική 13/4/2019
Πανιώνιος - Αιγάλεω:

3η αγωνιστική 17/4/2019 (αν χρειαστεί)
Αιγάλεω - Πανιώνιος:

*Η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού (συμπληρώνοντας δύο νίκες), παραμένει στην Pre League.

*Η ηττημένη ομάδα του ζευγαριού, θα αντιμετωπίσει την ηττημένη ομάδα του ζευγαριού Χ.Α.Ν.Θ - Γ.Α.Σ. Μεσσαράς.

Η νικήτρια ομάδα αυτού του δεύτερου ζευγαριού (συμπληρώνοντας δύο νίκες) παραμένει στην Pre League. Η ηττημένη ομάδα υποβιβάζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια