Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οικονομίδης: «Για την φανέλα και τον κόσμο μας...»

Ευχαριστημένοι είναι στον Πανιώνιο από την εμφάνιση και τη νίκη στη Λιβαδειά, σύμφωνα με τον Γιάννη Οικονομίδη. Αναλυτικά όσα είπε ο νε...

Ευχαριστημένοι είναι στον Πανιώνιο από την εμφάνιση και τη νίκη στη Λιβαδειά, σύμφωνα με τον Γιάννη Οικονομίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός μέσος στην κάμερα της Nova:

Για την καλή εμφάνιση και τη νίκη: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη νίκη, την οποία θέλαμε πάρα πολύ. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη σε όλη την ομάδα και στους οπαδούς μας που ήταν και πάλι δίπλα μας στο γήπεδο και ήρθαν για να μας στηρίξουν. Πλέον κοιτάμε τα τελευταία δύο παιχνίδι. Το πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει τελειώσει, τελειώνει στις 5 Μαΐου, θα πάμε και στα άλλα ματς να τα κερδίσουμε".

Για την μαθηματική παραμονή της ομάδας πλέον: "Είναι πολύ σημαντικό σίγουρα, για να φύγει ακόμα περισσότερο το άγχος από τις πλάτες μας. Θα είμαστε πιο ήρεμοι στα επόμενα παιχνίδια, αλλά όχι πιο χαλαρή. Θα παίξουμε για την φανέλα και τον κόσμο μας".

Για το κακό πρώτο 10λεπτο: "Υπήρχε ένα άγχος στην αρχή. Χαίρομαι όμως που συνήλθαμε άμεσα και στη συνέχεια ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο".

Για το αν είναι καλή η χρονιά για την ομάδα: "Εγώ προσωπικά και όλοι όσοι παρακολουθούν τον Πανιώνιο θέλουν να βλέπουν την ομάδα να βρίσκεται πιο ψηλά, άσχετα από τις εμφανίσεις. Είμαστε ευχαριστημένοι που πετύχαμε την παραμονή, όμως θα προσπαθήσουμε από την επόμενη χρονιά να είμαστε καλύτερα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια