Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μάντζιος: «Καλό φινάλε στη σεζόν και σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη επί του Λεβαδειακού ο Άκης Μάντζιος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου της Λιβαδειάς. Παράλληλα, ο τεχνικός του...

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη επί του Λεβαδειακού ο Άκης Μάντζιος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου της Λιβαδειάς.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισε πως η ομάδα θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στα δυο τελευταία παιχνίδια, ενώ μίλησε και για την επόμενη χρονιά.

 «Θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. Δεν ήμασταν αδιάφοροι και θέλαμε τη νίκη και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στη βαθμολογία. Νομίζω κερδίσαμε δίκαια. Κάναμε μια καλή και σοβαρή εμφάνιση. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο.

Θέλουμε να επικεντρωθούμε στα δυο επόμενα παιχνίδια και να πάρουμε όσο μπορούμε περισσότερους βαθμούς. Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο»

'Οσο αφορά τις δυσκολίες της χρονιάς αλλά και τον σχεδιασμό για την επόμενη σημείωσε: «Ήταν μια δύσκολη και περίεργη χρονιά για τον Πανιώνιο αλλά η ομάδα μας στάθηκε πάρα πολύ καλά. Από αύριο θα ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα. Πλάνο υπάρχει για όλες τις περιπτώσεις. Φέτος πρώτος στόχος ήταν να σταθεί η ομάδα»,

Δεν υπάρχουν σχόλια