Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καραμάνος: «Γι' αυτό δεν πανηγύρισα το γκολ...»

Ο Τάσος Καραμάνος ήταν ο παίκτης που σκόραρε για την Λαμία και ουσιαστικά στέρησε από τον Πανιώνιο το θετικό αποτέλεσμα στο εν λόγω ματς....

Ο Τάσος Καραμάνος ήταν ο παίκτης που σκόραρε για την Λαμία και ουσιαστικά στέρησε από τον Πανιώνιο το θετικό αποτέλεσμα στο εν λόγω ματς.

Ο Έλληνας επιθετικός, πάντως, σεβάστηκε το γεγονός πως έχει φορέσει την φανέλα του Ιστορικού (την σεζόν 2015-16) και δεν πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε, σηκώνοντας χαρακτηριστικά τα χέρια του ψηλά.

Ο 28χρονος, μιλώντας στην ΕΡΤ για το εν λόγω θέμα, τόνισε:

"Μπορεί να είθισται να μην πανηγυρίζεις το γκολ κόντρα σε μία ομάδα που έχεις αγωνιστεί, αλλά εγώ δεν λειτουργώ έτσι ως χαρακτήρας, δεν θα κάνω κάτι αν δεν το νιώθω. Θεώρησα δεδομένο να μην πανηγυρίσω. Πήγα στον Πανιώνιο μία χρονιά που μετά από τέσσερα χρόνια στον Ατρόμητο και την παρουσία μου στον Ολυμπιακό, δεν ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα. Ποτέ βέβαια δεν την μετάνιωσα. Γνώρισα πολύ καλούς ανθρώπους στον Πανιώνιο και χάρηκα πολύ που τους ξαναείδα. Εκτός από το αθλητικό κομμάτι το σημαντικό είναι να κρατάς επαφές και με ανθρώπους και όταν αγωνίζεσαι σε μία άλλη ομάδα.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου χειροκροτήθηκα από τον κόσμο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και είναι κάτι αμφίδρομο πλέον. Χαίρομαι πολύ που έκανα αυτή την κίνηση. Με τίποτα δεν θα πανηγύριζα το γκολ".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια