Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια για το Πανιώνιος-Περιστέρι

Την Πέμπτη ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων της εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στον μπασκετικό Πανιώνιο και το Περιστέρι. ...

Την Πέμπτη ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων της εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στον μπασκετικό Πανιώνιο και το Περιστέρι.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Περιστερίου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League (6/4, 15.45), θα αρχίσει την Πέμπτη (4/4).

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται στα γραφεία της Ακαδημίας μπάσκετ του συλλόγου, στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας» (Αγίου Ανδρέου 25, τηλ. 210-9339335).

Το ωράριο διάθεσης των εισιτηρίων:
Πέμπτη (4/4) και Παρασκευή (5/4): 12.00-19.00.

Σάββατο (6/4): Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο εκδοτήριο του κλειστού γηπέδου «Σοφία Μπεφόν» (Λεωφόρος Απόλλωνος 2-4, Π.Φάληρο) από τις 11.00.

Τα εισιτήρια έχουν χωριστεί σε πέντε διαζώματα της μίας και ενιαίας κερκίδας του γηπέδου «Σοφία Μπεφόν», ως εξής:

Κεντρικό διάζωμα (Γ’): 15 ευρώ
Αριστερά κεντρικού διαζώματος (Β’ και Α’): 10 ευρώ
Δεξιά κεντρικού διαζώματος (Δ’ και Ε’): 10 ευρώ

ΔΙΠΛΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Επίσης, εκτός απο την διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το τελευταίο διπλό εισιτήριο της φετινής περιόδου 2018-2019 για τους αγώνες ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Περιστερίου και ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Χολαργού (12/5, 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος BETSHOP Βasket League), στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ (αριστερά και δεξιά κεντρικού διαζώματος Α’, Β’, Δ’ Ε’) και των 22 ευρώ ( Κεντρικό διάζωμα Γ’).

Δεν υπάρχουν σχόλια