Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλλάζει όψη η θύρα 5-6 του γηπέδου!

Αλλαγμένη θα δει ο κόσμος την θύρα 5-6 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα, η όψη...

Αλλαγμένη θα δει ο κόσμος την θύρα 5-6 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, η όψη της εισόδου στην συγκεκριμένη θύρα θα αλλάξει, καθώς θα διακοσμηθει με φωτογραφίες από την μεγάλη ιστορία του Ιστορικού.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Αλλάζει όψη η είσοδος στην θύρα 5/6 του σταδίου της Νέας Σμύρνης. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι οπαδοί του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ θα έχουν την ευκαιρία να δουν την νέα όψη της εισόδου 5/6 η οποία πλέον θα διακοσμηθεί με φωτογραφίες από την ιστορία της ομάδας και την πορεία της μέσα στο χρόνο. Μια πρωτοβουλία που φέρει την “σφραγίδα” των μαθητών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Μάλιστα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, στην αίθουσα Τύπου “Πέτρος Λινάρδος”, θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου (18:00), για το συγκεκριμένο γεγονός.

Επίσης οι μαθητές των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης, θα συνοδεύσουν τους παίκτες των δύο ομάδων κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι υπόλοιποι μαθητές έχουν ετοιμάσει μια εντυπωσιακή χωρογραφία στο χορτάρι του σταδίου της Νέας Σμύρνης."

Δεν υπάρχουν σχόλια