Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διεθνή φιλικά στην Σερβία για την Κ17 και την Κ16 (photos)

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές της Κ17 και της Κ16. Οι δύο ομάδες του Πανιωνίου έδωσαν σειρά φιλικών αγών...

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές της Κ17 και της Κ16. Οι δύο ομάδες του Πανιωνίου έδωσαν σειρά φιλικών αγώνων επί Σερβικού εδάφους, με τις αντίστοιχες ομάδες των Ερυθρού Αστέρα, Παρτιζάν και Τσουκαρίτσκι.

Η αρχή έγινε κόντρα στην Παρτιζάν, όπου οι ομάδες του Πανιωνίου σημείωσαν δύο νίκες. Η Κ17 επικράτησε 3-0 με τέρματα των Μιραφιόρι, Νίνο και Χαϊκάλη, ενώ η Κ16 πήρε τη νίκη με 3-2 με τα γκολ να σημειώνουν οι Αντωνέας, Αργυρίου, Γιαννούλης.

Η συνέχεια δόθηκε κόντρα στα αντίστοιχα τμήματα του Ερυθρού Αστέρα, όπου και πάλι οι δύο ομάδες του Πανιωνίου αναδείχθηκαν νικήτριες. Η Κ17 με σκορ 2-0 και σκόρερ τους Γαρμπή, Νίνο και η Κ16 με 4-0. Δύο γκολ σημείωσε ο Αργυρίου και από ένα οι Αρβανίτης, Μητρόπουλος.

Τελευταία αντίπαλος η Τσουκαρίτσκι, από την οποία η Κ17 ηττήθηκε με 3-1 και η Κ16 2-1. Οι παίκτες των ομάδων του Πανιωνίου είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν εμπειρίες από τις διεθνείς αυτές αναμετρήσεις.

Στην Σερβία εκτός από τους προπονητές Κώστα Ζαλάβρα (Κ17) και Βαγγέλη Κωνσταντίνου (Κ16),
το επιτελείο του Πανιωνίου απαρτίζονταν και από τους: Γιώργο Ηλία (βοηθός προπονητή Κ17), Νίκο Τριανταφύλλου (προπονητής τερματοφυλάκων), Σταυρούλα Κουλίτση (αναλύτρια Κ17), Γιώργο Νίνο (φροντιστής Κ17), Αρη Εμβολιάδη (φυσιοθεραπευτής Κ17)
και Δημήτρη Σερενιδη (γιατρός)
.

Δεν υπάρχουν σχόλια