Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα-βήμα στην καταξίωση!

Ο Φιορίν Ντουρμισάι έχει το ταλέντο, δούλεψε πολύ και έφτασε μέχρι την Εθνική Ελλάδας!  Ο 22χρονος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με ...

Ο Φιορίν Ντουρμισάι έχει το ταλέντο, δούλεψε πολύ και έφτασε μέχρι την Εθνική Ελλάδας! 

Ο 22χρονος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με την κυανέρυθρη φανέλα το 2014 σε αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια ζωής.

Στη συνέχεια, τα επόμενα πέντε χρόνια ο ικανός φορ έπαιξε δύο φορές με τη μορφή δανεισμού σε ομάδες της Football League, με σκοπό πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να αποκτήσει εμπειρίες.

Στην Καλλιθέα έπαιξε δύο εξάμηνα, μετρώντας συνολικά επτά τέρματα, δείχνοντας μέρος των ικανοτήτων του.

Στη συνέχεια, τη σεζόν 2016-17, ο Πανιώνιος έδωσε ως δανεικό τον "Ντούρμι" στη Λαμία για ένα έτος, με τον ταλαντούχο επιθετικό να εξελίσσεται, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και με οκτώ γκολ βοήθησε την Λαμία να πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ.

Την προηγούμενη σεζόν, 2017-18, ο Μιχάλης Γρηγορίου αποφάσισε να κρατήσει τον Ντουρμισάι στο κυανέρυθρο ρόστερ, πίστεψε πως μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και δικαιώθηκε απόλυτα.

Ο 22χρονος φορ σημείωσε έξι γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έδειξε έτοιμος για να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, δούλεψε πολύ και την φετινή σεζόν εμφανίζεται ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο.

Φέτος σε 30 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει πετυχει συνολικά 11 γκολ, αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Πανιωνίου και φυσικά είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Η κλήση του από τον Άγγελο Αναστασιάδη στην Εθνική ομάδα αποτελεί μία ακόμη μεγάλη επιβράβευση για τον ίδιο, ο οποίος βήμα-βήμα έχει φτάσει πλέον στην καταξίωση!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια