Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φραγκιάς: «Ευχαριστώ τον κόσμο, δεν αξίζει στον Πανιώνιο να παλεύει για την παραμονή» (video)

O Βασίλης Φραγκιάς μίλησε στην κάμερα του panionianea.gr για την επιστροφή του στον Πανιώνιο, για την πολύ σημαντική νίκη επί του Λαυρ...

O Βασίλης Φραγκιάς μίλησε στην κάμερα του panionianea.gr για την επιστροφή του στον Πανιώνιο, για την πολύ σημαντική νίκη επί του Λαυρίου, αλλά και για τις αδυναμίες στην άμυνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των κυανέρυθρων:

Για τη νίκη με το Λαύριο: Θέλω να ευχαριστήσω καταρχάς τα παιδιά γιατί κάνανε μία μεγάλη προσπάθεια κόντρα στο Λαύριο. Είναι μία ομάδα φρέσκια, αφού έχουν έρθει και καινούργιοι παίκτες, αλλάξαμε έδρα και εγώ ξαναγύρισα μετά από πολλούς μήνες. Όλα καινούργια. Βοήθησε πάρα πολύ και ο κόσμος και θέλω τους ευχαριστήσω γιατί ήρθαν εδώ να μας βοηθήσουν σε ένα γήπεδο που είναι φιλόξενο, αλλά βέβαια δεν έχει καμία σχέση με το να παίζεις στο Αρτάκης. Παρόλα αυτά ακούσαμε τις φωνές τους και μας δώσανε κουράγιο στις στιγμές που ήταν δύσκολες για μας. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας δικαιώνει όλους".

Για το πώς βρήκε την ομάδα μετά την επιστροφή του τόνισε: "Διαφορετική. Καταρχήν έχουνε γίνει πολλές αλλαγές παικτών. Έχει αλλάξει το στυλ, χωρίς να σημαίνει ότι ήταν η ομάδα χειρότερη η καλύτερη. Ο κάθε προπονητής προσπαθεί να βάλει τα δικά του πράγματα. Ξέρω ότι μας πιέζει και ο χρόνος, ξέρω πού είμαι. Όλος ο κόσμος του Πανιωνίου θέλει η ομάδα να μείνει στην Α1 κατηγορία. Δεν αξίζει αυτό στην ομάδα, να προσπαθεί να σωθεί δεύτερη χρονιά συνεχόμενη. Ελπίζω να τα καταφέρουμε".

Για τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση ανέφερε: "Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας σίγουρα. 91 πόντοι είναι πάρα πολλοί και το Λαύριο είναι μία ομάδα που παίζει αμυντικά. Εμείς είμαστε μία καλή επιθετικά ομάδα. Έχουμε πολλά πράγματα να δουλέψουμε κυρίως όμως στην άμυνα. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το οποίο το θεωρώ ρεπό και έτσι έχουμε 15 μέρες για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο που μας ενδιαφέρει".

*Δείτε και από την εκπομπή του web tv του panionianea.gr τις δηλώσεις του Βασίλη Φραγκιά (στο 12:00 του βίντεο).



Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια