Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το μυαλό στο... Αγρίνιο!

Η ήττα από τον Ατρόμητο ανήκει στο παρελθόν και άπαντες στον Πανιώνιο ρίχνουν το ενδιαφέρον τους στο ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον...

Η ήττα από τον Ατρόμητο ανήκει στο παρελθόν και άπαντες στον Πανιώνιο ρίχνουν το ενδιαφέρον τους στο ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Οι κυανέρυθροι γνωρίζουν καλά πως δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στο Περιστέρι, παρά την κούραση που υπήρχε, τις πολλές απουσίες, αλλά και τα διαιτητικά... φαλτσοσφυρίγματα!

Πλέον, όμως, το ματς με τον Ατρόμητο βρίσκεται πίσω, με τον Άκη Μάντζιο και τους παίκτες του να σκέφτονται τον αγώνα του Αγρινίου που ακολουθεί για το πρωτάθλημα (11/3).

Την Δευτέρα (5/3) ο Πανιώνιος ξεκίνησε την προετοιμασία του για το εν λόγω παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε δύο γκρουπ.

Όσοι έπαιξαν κόντρα στον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και αν κάποιοι εκ των τραυματισμένων ποδοσφαιριστών θα είναι σε θέση να αγωνιστούν απέναντι στον Παναιτωλικό.

Όσον αφορά τους τιμωρημένους, οι Κόρμπος και Μανθάτης εξέτισαν κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ ο Τσιλούλης θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του στο Αγρίνιο.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια