Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τεράστιο «διπλό» παραμονής για τον Ιστορικό!

Ο Ιστορικός το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) πανηγύρισε ένα τεράστιο «διπλό» στο Ρέθυμνο, όπου επικράτησε με 72-65 της ομώνυμης ομάδας και...

Ο Ιστορικός το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) πανηγύρισε ένα τεράστιο «διπλό» στο Ρέθυμνο, όπου επικράτησε με 72-65 της ομώνυμης ομάδας και έκανε μεγάλο βήμα παραμονής.

Σε ένα παιχνίδι που έλειψε η ποιότητα, με τις μάχες να δίνουν και να παίρνουν, οι παίκτες του Φραγκιά έδειξαν ψυχή, έδειξαν αποφασιστικότητα και με πιο καθαρό μυαλό στο φινάλε κατάφεραν να φτάσουν στην πολύ σημαντική επικράτηση.

Οι κυανέρυθροι, μάλιστα, είχαν μείνει πίσω στο σκορ και με 13 πόντους, όμως έβγαλαν αντίδραση, έδειξαν πως ήθελαν πολύ να πάρουν τη νίκη και έτσι τα κατάφεραν!

Πρώτος σκόρερ και ηγέτης για τον Πανιώνιο ήταν ο Μπέρι που πέτυχε 30 πόντους, ενώ ξεχώρισε και ο Χάρις που σημείωσε 19 πόντους έχοντας και 13 ριμπάουντ!

Αυτή ήταν η 5η νίκη για τον Ιστορικό και πλέον βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση... παραμονή.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους παίκτες του Πανιωνίου να γίνονται όλοι μαζί μία αγκαλιά, πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους αυτή την πολύτιμη επικράτηση.

Δεκάλεπτα: 24-19, 43-35, 59-58, 65-72

Πανιώνιος (Φραγκιάς): Παπαντωνίου 5(1), Berry 30(2), Harris 19(3), Austin 8, Hamilton, Δίπλαρος, Dorsey 6, Καμπερίδης, McKee 4




Περισσότερα σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια